Pirana 3D film fragmanı

Daha önce Pirana 3D'de Lake Victoria'yı teröre boğan piranalar, Pirana 3DD'de (Piranha 3DD) geri dönüyor ve kurbanlarını bu defa beklemedikleri bir yerde, Aquapark'ta yakalıyor.

Pirana 3D film fragmanı
Pirana 3D film fragmanı
GİRİŞ 21.06.2012 14:19 GÜNCELLEME 21.06.2012 14:24

Filmin konusu:

Hikaye Arizona, Cross Lake'te su parkı işletecek bir aile üzerinde ilerliyor. Parkın işletmesini üstlenen Chet, parkı şehrin merkezine değil, gölün kenarına yapmaya karar verdiğinde, piranaların saldırısına da açık hale geldiklerinin farkında değildir.

İlk filmde olduğu gibi 1970 ve 1980'lerin gençlere hitap eden korku sineması unsurlarını harmanlayan film, küçük bir aşk hikayesine de yer veriyor.

John Gulager'in yönettiği filmde, Christopher Lloyd garip kişilikli pirana uzmanı rolüyle, ''Sahil Güvenlik'' dizisinin yıldızı David Hasselhoff ise Aquapark'ın açılışına katılmak üzere seyirci karşısına çıkacak. Filmin diğer oyuncuları arasında Gary Busey, Katrina Bowden, Danielle Panabaker, Matt Buch, Chris Zylka ve David Koechner yer alıyor.

Filmin detayları:

Yapım: 2011 - ABD,   
Tür: Gerilim,  Komedi,  Korku,   
Süre: 88 dakika
Yönetmen: John Gulager,  
Oyuncular: Danielle Panabaker, Jean-Luc Bilodeau, Ving Rhames, Christopher Lloyd, Katrina Bowden, David Hasselhoff, David Koechner, Gary Busey, Chris Zylka, Alisa Harris, Matt Bush, Paul James Jordan, Meagan Tandy, Paul Scheer,  
Görüntü Y.: Alexandre Lehmann,  
Senaryo: Patrick Melton, Marcus Dunstan,  
Yapımcı: Joel Soisson, Mark Canton, Marc Toberoff,  

Filmin fragmanı:

Haber 7

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı