Ruh Eşim film fragmanı

C.R.A.Z.Y. ile ilgi toplayan yönetmen Jean-Marc Vallee, geçen yıl eylül ayında Venedik Film Festivali'nde prömiyeri yapılan son filmi ''Ruh Eşim'' (Cafe de Flore) ile bu hafta seyirci karşısına çıkacak.

Ruh Eşim film fragmanı
Ruh Eşim film fragmanı
GİRİŞ 21.06.2012 14:44 GÜNCELLEME 21.06.2012 14:58

Filmin konusu:

Vallee'nin senaryosunu da yazdığı filmde, Vanessa Paradis, Kevin Parent, Helene Florent, Evelyne Brochu, Marin Gerrier, Alice Dubois, Evelyne de la Cheneliere rol alıyor.

Bir adamla bir kadın arasındaki aşkı, bir anneyle oğlu arasındaki sevgiyi anlatan ''Ruh Eşim'', sevgiye dair fantastik bir macera, aşk hakkında mistik ve doğaüstü bir yolculuk özelliği taşıyor.

Film, biri 1960'ta, diğeri günümüzde geçen ama birbirine paralel ilerleyen iki farklı olay örgüsünü izliyor. Birinde 1960'ların Paris'inde bekar bir anne olan Jacqueline, Down sendromlu oğlu için her şeyi feda etmeyi göze alırken, diğer öyküde Montreal'de eşinden tatsız bir şekilde boşanan ünlü bir DJ konu alınıyor.

Filmin detayları:

Yapım: 2011 - Kanada,
Tür: Dram
Süre: 120 dakika
Yönetmen: Jean-Marc Vallee,
Oyuncular: Vanessa Paradis, Linda Smith, Kevin Parent, Rosalie Fortier, Joanny Corbeil-picher, Evelyne Brochu, Hélène Florent, Evelyne De La Chenelière, Michel Dumont,
Görüntü Y.: ,
Senaryo: Jean-Marc Vallee,
Yapımcı: Jean-yves Robin, Marie-claude Poulin, Vanessa Fourgeaud, Pierre Even, Jean-Marc Vallee, Nicolas Coppermann,

 

Filmin fragmanı:

Haber 7

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim