Yalan Dünya 23. bölüm - fragman

Yalan Dünya" bu akşam sezon finali bölümü ile birlikte yeni yayın dönemine kadar ekrana veda ediyor.

Yalan Dünya 23. bölüm - fragman
Yalan Dünya 23. bölüm - fragman
GİRİŞ 29.06.2012 09:54 GÜNCELLEME 29.06.2012 09:54

Kanal D'nin başrollerini; Altan Erkekli, Füsun Demirel, Olgun Şimşek, Beyazıt Öztürk, Gülse Birsel, Hasibe Eren,  Sarp Apak, Öner Erkan,  Nihal Yalçın, Bartu Küçükçağlayan, Tuna Orhan, Ömür Arpacı, Hakan Meriçliler, İrem Sak, Gupse Özay ve Gönül Ülkü'nün paylaştıkları sevilen komedi dizisi "Yalan Dünya" bu akşam sezon finali bölümü ile birlikte yeni yayın  dönemine kadar ekrana veda ediyor. Yeni sezonda yepyeni bölümleriyle yine Kanal  D'de ekrana gelecek olan dizinin bu bölümünde;  Nurhayat ile Rıza nikâh  masasına otururken, Deniz de tatil için İzmir'e doğru yola koyuluyor.

Nurhayat  ile Rıza'nın düğün hazırlıkları tam gaz devam etmektedir. Ancak nikahın telaşına  dalan Kocabaşlar ve Nurhayat, Rıza'nın doğum gününü unutmuştur. Bu duruma çok  gücenen Rıza, beklenmedik bir sürprizle karşı karşıya kalır. Yaz tatilinde bir  sinema filmine evet diyen Emir, Açılay'ın aynı projede yer almasını sağlar.  Fakat Açılay, filmde Emir'in İtalyan ve oldukça seksi bir yıldız ile hayli  samimi sahnelerde boy göstereceğini öğrenince ikili arasında kıyamet kopar. Yaz  tatili için anneannesinin Çeşme'deki yazlığına gitmek isteyen Bora bir türlü onu  ikna edemez. Sonunda ikili bir anlaşma yapar.

Eğer Bora üç günde alın teri ile  çalışarak 300 TL kazanabilirse yazlığın anahtarını kapacaktır. Bora kapı kapı iş arayıp çeşitli meslekleri denerken Deniz ise korsan reklam kampanyası ile  uğraşır. Çağatay ve onun sanatçı çevresine bir türlü alışamayan Tülay, sonunda  onu terk eder ve tekrar sahnelere dönebileceği bir iş arar. Emir ile sosyetik  bir kuaföre giden Orçun ise, saç bakımı yaptırmaya karar verir. Kendisine bakım  yapacak kızın tipini beğenmeyince de ufak bir değişiklik yapar.

Ancak  yaptığı bu değişiklik ona pahalıya patlar. Orçun, çapkınlığının cezasını çeker,  Kocabaşlar şok olur. Düğün öncesi partide şarkı söyleyecek sanatçıyı bulamayan  Rıza iyice panikler.  Tüm umutları tükendiğinde şans Rıza'nın yüzüne güler  ve Tülay'ı karşısına çıkarır. Sonunda yılın düğünü gelip çatmıştır. Rıza, imza  öncesi Nurhayat ve talimatlarından iyice bunalırken, Deniz ise İzmir'e doğru  yola çıkar. Yalan Dünya 29 Haziran Cuma 20:00'da Kanal D'de...

Yalan Dünya 23. bölüm - fragman... 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı