'Palalı'yla yatıp kalkan Hürriyet, başörtülüyü görmedi!

İstanbul'da Gezi eylemcilerine palayla saldıran Sabri Çelebi'yi 1 haftadır manşetinden indirmeyen Hürriyet gazetesinin internet sitesi, Antalya'da başörtülü öğretmene küfür eden ve yumruklayan saldırganın yakalanmasını görmedi.

'Palalı'yla yatıp kalkan Hürriyet, başörtülüyü görmedi!
'Palalı'yla yatıp kalkan Hürriyet, başörtülüyü görmedi!
GİRİŞ 13.07.2013 06:24 GÜNCELLEME 13.07.2013 11:05
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Son olarak yurtdışına kaçtığı belirlenen 'palalı saldırgan' Sabri Çelebi haberlerini günlerdir sürdüren Hürriyet gazetesi, Antalya'da dün yakalanan hamile ve başörtülü öğretmeni darp eden saldırganla ilgili tek bir satır bile haber yayınlamadı.

Üstelik ajanslara kendi haber ajansı olan DHA tarafından servis edilen haber olmasına rağmen.

Gazetenin internet sitesi bugün de Sabri Çelebi'nin Fas'a kaçtığı haberini yine manşetine taşıdı.

Ferhat Esnek - HABER 7

YORUMLAR 34
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    COK GÖRMEMEK GEREK HER ZAMAN YAPTIKLARI 3 MAYMUNLUK. medya halkı bileştiriçi deyil bozgunculuk görevinde aktörler .. herzaman bu ülkeyi yönetenler biziz hükümetler deyil diyen medya şimdi farklı davranmaları normaldir .
    Cevapla
  • mehmet 10 yıl önce Şikayet Et
    HÜRRİYET GÖRSE NE OLUR üzüldüğünüz şeye bakın. Hürriyet yazsa bile bazı okuyanı görmez. Bu böyle. Hürriyeti hürriyet yapan okuyanları dır.
    Cevapla
  • osman küçük 10 yıl önce Şikayet Et
    hmmmm. herkes işine geldiği gibi haber yapıyor palalı adam şimdi iyi birşey değilmi....
    Cevapla
  • vehbisercan 10 yıl önce Şikayet Et
    Hürriyet Gazetesi Bu Coğrafyanın Ürünü Değil. Bu gazete bu coğrafyanın ürünü olamaz, siyonizm destekli proje gazetesi.
    Cevapla
  • milletin ferdi 10 yıl önce Şikayet Et
    Fasa fiso Hürriyet’in yaptığıdır asıl. Palalıyı savunamam ama adamın haklı tarafı da var. Bu çapulcular yüzünden evine ekmek götüremiyorsa; tepki şekli hatalı bile olsa, tepkisi gayet haklı.. Videoyu izleyenlerin çok kolay anlayabileceği gibi palalının değil öldürme, zarar verme kastının bile olmadığı açıkça görünüyor. Çünkü cep telefonu ile uğraşan bayana palasının dikiyle değil, yanıyla; vurmuyor, hızını keserek dokunuyor. Ben şahsen paladan değil sonrasında attığı tekmeden kızın zarar görebileceğini düşündüm. Palalının korkutma kastı olabilir. Ama beni asıl şaşırtan şey, kızın palalıyı kanıksamış gibi, önemsemiyor gibi haliydi. Öyle ki cep telefonuyla mesaj mı çekiyordu ne, işine aynen devam ediyordu, kaçmıyordu bile. Ama Antalya’da başörtülü hamile anne dayak yemiş hiç umurunda olur mu Hürriyet’in. Neyse Hürriyet’in bu durumu bile, daha aşağılık bir saldırıya uğrayan başörtülü annenin saldırıya uğramadığını vandallar lehine ispat etmeye çabalamasından iyidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri