İngilizler yine Erdoğan'ı hedef aldı

İngiliz medyası, her olayda olduğu gibi şimdi de Suruç saldırısıyla ilgili Erdoğan'ı hedef aldı.

İngilizler yine Erdoğan'ı hedef aldı
İngilizler yine Erdoğan'ı hedef aldı
GİRİŞ 22.07.2015 13:09 GÜNCELLEME 22.07.2015 14:39
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

Türkiye'de yaşanan her türlü olumsuz hadiseyi sevinç naralarıyla duyuran İngiliz basını bu sefer de 32 kişinin hayatını kaybettiği Suruç katliamı için küstah bir yorumda bulundu. Kendi vatandaşlarının IŞİD'e katılımına ses çıkaramayan Times gazetesi, Suruç katliamının "Cumhurbaşkanı Erdoğan için bir uyarı olması gerektiği" yorumunu yaptı. Times, IŞİD ile mücadelede PYD ile işbirliği yapmaya davet ettiği Erdoğan için "kabadayı" ifadesini de kullandı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yaşanan 32 kişinin hayatını kaybettiği katliama dış basında yankılar sürerken, Türkiye karşıtı yayın politikası benimseyen İngiliz basını alışılmışın dışına çıkmadı. Times gazetesi, Suruç katliamının "Cumhurbaşkanı Erdoğan için bir uyarı olması gerektiği" şeklinde haddini aşan yorumda bulundu.

'ERDOĞAN PYD İLE İŞBİRLİĞİ YAPSIN'

İngiliz Times gazetesi "Cephede katliam" başlıklı başyazısında Suruç'ta önceki gün düzenlenen ve 32 kişinin hayatını kaybettiği intihar saldırısını değerlendirdi. Gazete saldırının, IŞİD ile mücadele konusunda "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bir uyarı olması gerektiği" ifadelerini kullanarak haddi aşan bir yorumda bulundu. Times'daki yazıda, Erdoğan'ı IŞİD ile mücadelede PKK'nın Suriye'deki kolu PYD ile ile işbirliği ile yapması gerektiği de ifade edildi. 

Habercilik anlayışının haddini aşarak, Türkiye'nin iç meselelerine dil uzatan İngiliz Times gazetesi, "Cephe Katliamı" başlıklı başyazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a haddi aşan yorumlarda bulundu.

KÜSTAH BENZETME: KABADAYI

Erdoğan için "kabadayı" benzetmesi yapan Times'da "Sayın Erdoğan Cumhurbaşkanı olarak kabadayı tarzıyla ve Türk laikliğini aşındırmasıyla biliniyor. Ancak daha önce Başbakan ve İstanbul Belediye Başkanı olduğu dönemlerde uyanık ve pragmatik olabildiğini göstermişti. Şimdi bu niteliklerini yeniden canlandırması gerek" ifadelerine yer verildi. Yenişafak

YORUMLAR 132
  • urfa'lı sait 8 yıl önce Şikayet Et
    amerika-israil-almanya-ingiltere...işid'in,pkk'nın ve dhkpc'nin ve aynı zamanda bizim yerli haşhaşi örgütünün en büyük destekçisi ve para kaynakları bunlardır..
    Cevapla
  • mutlu 8 yıl önce Şikayet Et
    İngilizler aleni saldırıyorlar. KOALİSYON medyası açığa çıktı.
    Cevapla
  • mert 8 yıl önce Şikayet Et
    Once pyd pkk bitsin sonra isid pkk pyd bitmeden iside gerek yok mudahaleye
    Cevapla
  • cemoka 8 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın en aşağılık siyaseti ingiliz siyasetidir
    Cevapla
  • Kayra Keskin 8 yıl önce Şikayet Et
    şu dünyada İngilizler kadar hain ve insanları katleden varmı acaba işgal etmedikleri yeri gösterin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı