Yeni Akit'te Ladin'e taziye ilanı

ABD’nin 'Pakistan’da öldürdük' dediği terör örgütü EL Kaide’nin Lideri Ladin için Yeni Akit gazetesinde taziye yayınlandı. İlanı veren kişinin ifadeleri ve geçmişi ise ilginç.

Yeni Akit'te Ladin'e taziye ilanı
Yeni Akit'te Ladin'e taziye ilanı
GİRİŞ 03.05.2011 14:13 GÜNCELLEME 03.05.2011 14:13
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Yıllar önce Aziz Nesin'i öldürecek kişiye 250 bin dolar ödül vereceğini duyurarak tartışma konusu olan Mehmet Ali Şadoğlu adlı kişi dün ABD'nin öldürdüğünü açıkladığı terör örgütü El Kaide'nin Lideri Usame Bin Ladin için taziye mesajı yayınlattı.

Şadoğlu, Yeni Akit Gazetesi'nin 20. sayfasının tamamında yayınlanan ilanda, Ladin'e methiyeler dizdikten sonra "Naaşın tüm İslam alemine mübarek olsun." ifadelerini kullandı.

İlan, "Şüphesiz biz allah'tan geldik ve o'na döneceğiz" anlamına gelen, Bakara Suresi'nin 156. ayetiyle başlıyor.

Mehmet Ali Şadoğlu'nun yayınlattığı ilanın tam metni şöyle:

 "İnna Lillâhi ve innâ lleyhi Raciûn

Ey Usame Bin Laden!

Ne mutlu sana ki;

Dünyayı ahiret karşılığı satıp malın ve canınla cenneti satın alarak, Allah katında rızıkla- ra mazhar olabilme diriliğine ulaştın.

Ne para, ne makam, ne de o özenilen şatafatlı hayat seni asla Allah yolundan döndürmedi, kılcal damarlarına kadar hissettiğin Allah aşkı ulaşmak istediğin cennete kavuşturdu.

Diğerleri gibi Allah'ın ayetlerini az bir bedel karşılığı satmayıp vahyin emrettiği doğrultuda öyle bir mücadele ettin ki, haçlıların çizmeleri altında ezilen Müslüman kardeşlerinin özgürlük umudu ve onuru oldun.

Yeryüzünde din tamamen Allah'ın oluncaya kadar onlarla mü­cadele ettin; oyun, oyuncak ve aldatmadan ibaret bir saniye son­rası meçhul dünya yaşamına zerre kadar meyletmedin.
 
Özgürlük ve bağımsızlığın ne demek olduğunu tarihe altın harflerle kazıdın, sadece Müslümanlara değil insan­lıkla şereflendirilmiş hiçbir eşrefi mahlûkata zincir vurula­mayacağını emperyalist azgın barbarlara kanıtladın.

Her Müslüman gibi cennete kavuşmana üzülmüyor bila­kis imreniyorum.

Eğer Müslüman kimlikler, inançlarında sebatkâr davranıp kendilerini müstemlekeye dö­nüştüren barbarların değil de senin yanında yer alsaydılar, dünyadaki zulümler sona ere­cek ve Allah'ın vaadi olan zafere mutlaka ulaşılacaktı. Ancak iktidarları, mahkûmluğu öz­gürlüğe tercih ettiler...

Milyonlarca erkek, kadın ve çocuğun katliamından ve esaretinden sorumlu ABD, İsrail ve Avrupa'nın masum addedilip senin terörist ilan edilmen, şüphesiz Allah nezdinde hiçbir kıymeti harbiye taşımamaktadır.

Naaşın tüm İslam alemine mübarek olsun.

MEHMET ALİ ŞADOĞLU"

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 72
  • muharrem yıldız 12 yıl önce Şikayet Et
    RİZELİ DİYORKİ. Kimileri din adına ahkam kesıyor. Bende din adamı değilim ancak EFENDİMİZ demedımı uhut savaşında olsun bedır savaşında olsun mekkeyı fethınde olsun masumlara yaşlı çöcuk sılahsızlara dokanmayınız. Onlar bizim emanetlerımızdır. Ladın bunun neresınde karar sızın
    Cevapla
  • cemalettin albayrak 12 yıl önce Şikayet Et
    HASAN MIRZAYA KARŞILIK VERTEN ÜYE RUMUZLU KARDEŞİM. El kaide diye bir örgütlenmenin varlığına kimsenin itirazi yoktur. amma şu BİN LADİN SUİKASTLERİNİN ülkemizde işlenen cinayetlerle uzaktan yakından bir ilgisi olduğunu düşünmek aklın zararıdır. ÜLKEMİZDE İŞLENEN CİNAYETLERIN HEPSİNİN ALTİNDA ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜ VARDIR.bunu böyle bilmeyen bir siz kalmıştınız galiba . inşallah aklınız bu hatırlatmayla kılıfından dışarıya fırlamamıştır. merak etmeyın tarıh bunu ispat etmiştir. körü körüne bınlerce mehmetcik ölüme terkedilmiştir benim memleketimde , onların da katilleri EL KAİDEMİYDİ ACABA
    Cevapla
  • ahmet okutan 12 yıl önce Şikayet Et
    AK PARTİ SÖZCÜLERİ,HAVAİ FİŞEKLİ KUTLAMA YAPACAK NERDEYSE... Ne günlere kaldık,ne günler gördük.
    Cevapla
  • Metin Yüksel 12 yıl önce Şikayet Et
    Kavmiyetçi Yeni Akit'i Artık Almıyorum. Yıllarca Vakit'e abone idim. Ancak Hrant Dink cinayetinde resmen Hrant'ın karşısında tavır koyup Samast'a en ufak bir eleştiri göndermeyen vakit, "Hepimiz Ermeniyiz" diyen asil insanlara da hakaretler yağdırarak Irkçı bir gazete olduğunu göstermişti. O dönem Vakit'e çok kızdım. Ayrıca daha önce 50 kez mail attım şu Hüseyin Üzmez'e yazı yazdırmayın TV'lere çıkrtıp bizi rezil ettirmeyin diye.. dinlemediler. Şimdi bu gazeteye bir Müslüman olarak elimi sürmüyorum.
    Cevapla
  • turanes 12 yıl önce Şikayet Et
    .. dünyayı ağ gibi saran yahudi medyası ne derse ona inanmaya devam edin herhalde bizide böyle bir bahane ile işgal ederler,belkide 11 eylül benzeri saldırılar gelir sizler yahudi tv lerinde dizileri izlerken altyazıdan duyarsınız elkaide laden in intikamını aldı diye,tekrar biyerlere saldırırlar yine katlederler,siz yine iyi oldu canım onlarda töröritlik yapması dersiniz,ömrünüzde bir defa kuran meali tefsiri ve hadis kitapları okumadan böle devam edin kim tutar sizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek