Sözcü'nün çuvalladığı Atatürk fotoğrafı!

Cumhurbaşkanı Gül ile Başbakan Erdoğan'a karşı 'Kalkın da biraz hanımlar otursun' diye manşet atan Sözcü gazetesi fena çuvalladı.

Sözcü'nün çuvalladığı Atatürk fotoğrafı!
Sözcü'nün çuvalladığı Atatürk fotoğrafı!
GİRİŞ 23.02.2012 15:32 GÜNCELLEME 23.02.2012 15:32
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Hükümete yönelik sert muhalefeti ile bilinen Emin Çölaşan yönetimindeki Sözcü'nün dünkü manşeti “Kalkın da biraz hanımlar otursun” şeklinde idi.

Gazete, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Erdoğan'ın otururken ki ve yanı başlarında eşlerinin bulunduğu fotoğrafı manşetten basarak “Bu fotoğraf böyle dedirtti. Kalkın da biraz da hanımlar otursun” diye yazdı.

Sözcü “Gül ve Erdoğan aileleri, önceki gün Huber Köşkü'nde buluştu. Erkekler oturdu, kadınlar ise ayakta bekledi!..” ifadelerine yer verdi.

ATATÜRK DE KALKSIN MI?

kullan

Atatürk'ün de eşi Latife Hanım ile aynı şekilde fotoğrafı bulunuyor.

Fotoğrafta Atatürk otururken, eşi Latife Hanım yanı başında ayakta duruyor.

Sözcü'ye bu fotoğrafın da “Kalkın da biraz hanımlar otursun” dedirtip dedirtmediği merak ediliyor.

Habervaktim

YORUMLAR 47
  • Ahmet Özbir 12 yıl önce Şikayet Et
    SÖZCÜ UTANMASA. Neden mi Türk'ün hükümetine öyle düşmanlar ki YAHUDİ HÜKÜMETİ bile bu kadar düşmanlık beslediğini şerefime zannetmiyorum, yani onlar biraz menfaat görünce ufak da olsa bir iyilik damarları atar, ancak Sözcü'nün, Çölleriaşamayanların ise asla, yani onlar T.C. Hükümeti'ne, Cumhurbaşkanına, Başbakanına öyle düşmanca tavır içindeler ki yeryüzünde inanın eşi benzeri yoktur! Eğer Atatürk bugün hayatta olsaydı SÖZCÜ'YÜ KÖRDÜĞÜNÜZ YERDE GÖZDEN UZAK EDİN derdi!..
    Cevapla
  • Mehmet Emin 12 yıl önce Şikayet Et
    Emin Çölaşan Hürriyetten kovulmuştu. Melih Gökçek'e ödediği tazminatlar Aydın Doğan'ın belini bükmüştü:) Çölaşan'a anlayacağı dilden konuşmak lazım. Sözcü gazetesinin yaptığı kışkırtıcılık için mahkemeye gidilmeli.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 12 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk bu fotoğrafına Kalkın da biraz hanımlar otursun demek yermi?. ....mangal gibi yürek olsa bile bu yazıyı yazacak Adam Anasından doğmamıştır. işte toplumun okuduğu gazeteler bu gazetelere verilen paralara yazık!!! Gazetenin ön yüzünde bir tarafda Kur-an meali dağıtırlar hemen yanındada baldır bacak gösterir bu bunlar?.
    Cevapla
  • Ümit 12 yıl önce Şikayet Et
    Bel altı vurmak isteyen çaresiz ideolojik habercilik. Çaresizlik böyle yaptırır bazılarına ve böyle maskara ederler adamı :D. Zavallı Güya Vatanseverler
    Cevapla
  • hacı atik 12 yıl önce Şikayet Et
    ses getirecek manşet yok ya napsınlar. bu İSTEMEZÜK GAZETEYE yorum yapmak bile vakit kaybı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor
Altın fiyatlarında sert yükseliş