Cep telefonu borcunu ödemek için çalışıyormuş

Adana'da trafik kazası geçirdiği söylenerek getirildiği hastanede iş kazası sonucu hayatını kaybettiği belirlenen 13 yaşındaki Ahmet Yıldız'ın aldığı cep telefonunun borcunu ödemek için çalıştığı öğrenildi.

Cep telefonu borcunu ödemek için çalışıyormuş
Cep telefonu borcunu ödemek için çalışıyormuş
GİRİŞ 16.03.2013 17:45 GÜNCELLEME 16.03.2013 17:45

Baba Mustafa Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zücaciye işi yaparken iflas ettiğini belirterek, oğlu Ahmet'in de bazı zamanlar okul harçlığını çıkarmak için çalıştığını ifade etti.

Ahmet'in olayın meydana geldiği fabrikaya ise aldığı cep telefonunun borcunu ödeyebilmek başvurduğunu bildiren Yıldız, iş yerinde çaycılık gibi küçük işler yapan oğlunun pres makinesinin başına nasıl geldiğini bilemediğini söyledi.

Cumhuriyet savcılığının olayı araştırdığını anlatan Yıldız, şöyle konuştu:

''Allah verdi, Allah aldı ondan hiç şüphem yok. Tek kızdığım ise yalan ifadelerle, çocuğu işçilere verip hastaneye götürüp, devleti kandırmaya çalışmışlar. 'Çocuğa trafik kazasında kamyon çarptı. Plakasını alamadık' demişler. Oradaki doktor ve polis arkadaşlardan Allah razı olsun. Devletimiz böyle şeylere kanmaz. Onlar olmasaydı çocuğuma kim çarptı diye araya giderdi. Bu olayla ilgili Sayın Başbakan ve Sanayi Bakanı'na ve tüm birimlere sesleniyorum. Benim yüreğim yandı, başkasının yüreği yanmasın. Nice insanlar böyle kaçak çalıştırılıyor. Ben davacıyım, çünkü çocuğumu hastaneye attılar, yalan söylediler.''

Bu arada, olayla ilgili gözaltına alınan fabrika sahibi Ali K. ''taksirle adam öldürmeye sebebiyet verme'' suçlamasıyla tutuklandı.

OLAY

Adana'da, dün iki kişi tarafından trafik kazası geçirdiği söylenerek, başından ağır yaralı olarak hastaneye getirilen 13 yaşındaki Ahmet Yıldız, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Doktorların verdiği bilgi doğrultusunda yürütülen soruşturma kapsamında çocuğun, iş kazası sonucu hayatını kaybettiği tespit edilmiş, çalıştığı iş yerinin sahibi Ali K. gözaltına alınmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti