Torununun ameliyat parası sele kapıldı

Bahçelerde çalışarak torununun kalp ameliyatı için 3 bin lira biriktiren 55 yaşındaki Hatice Bodur'un birikimleri, sel suyuna kapıldı.

Torununun ameliyat parası sele kapıldı
Torununun ameliyat parası sele kapıldı
GİRİŞ 06.06.2014 15:28 GÜNCELLEME 06.06.2014 15:28

Denizli'nin Honaz ilçesine bağlı Kızılyer Mahallesi'nde dün etkili olan sağanak, Bodur'un çok sevdiği torununun sağlığına kavuşması için 3-4 yıl çalışarak kenara koyduğu birikimlerini de götürdü.

Fatih Mahallesi'ndeki evinde tek başına yaşayan Hatice Bodur, yaptığı açıklamada, 3-4 yıldan bu yana bağ ve bahçe işlerinde yevmiye karşılığı çalıştığını, 10 yaşındaki kalp hastası torunu Hatice Ertan'ın tedavi masrafları için para biriktirdiğini anlattı.

Torunları Hatice ve Ahmet'in kendisine misafir olarak geldiğini, sabah erken komşusunun "Sel var" diyerek kendilerini uyandığını dile getiren Bodur, bunun üzerine evin dışına çıkmaya çalıştığını ancak torunlarının evde olduğunu hatırlayınca hemen onları dışarı çıkardığını ifade etti.

Komşularının da yardımıyla evin içerisinde yaklaşık yarım metre yükselen sudan kurtulduklarını kaydeden Bodur, evdeki bütün eşyaların kullanılamaz hale geldiğini belirtti.

Kalp kapağı ameliyatı olacaktı

Torunlarından birinin daha önce hayatını kaybettiğini, kalbi delik olan Hatice Ertan'ın sağlığına kavuşması için çabaladıklarını anlatan Bodur, şöyle konuştu:

"Diğer torunum hayatını kaybettikten sonra Hatice'nin kalp sorunu çıktı. Torunum 3 yaşında kalbi delik diye ameliyat oldu. Şimdi de kalp kapağının değiştirilmesi için ameliyat olacaktı. O nedenle para biriktiriyordum. Ankara'ya birkaç kez gönderdik. Tek isteğim torunumun sağlığına kavuşması. Ah keşke iyileşse. Torunum iyileşsin diye para biriktiriyordum. Selden sonra hiçbir şeyim kalmadı, biriktirdiğim para da gitti. Ne yapacağız bilmiyorum."

Baba Celal, anne Reyhan Ertan ise Sevil Kaynak İlkokulu 4. sınıf öğrencisi kızları Hatice Ertan'ın bir an önce sağlığına kavuşmasını istediklerini belirttiler.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı