AVM'deki hırsızlık kamerada! VİDEO

Mersin'de bir alış veriş merkezinde kasada ödeme yapan müşterinin unuttuğu kredi kartını çalarak başka mağazalarda kullanan kadın, güvenlik kameraları tarafından görüntülenince yakalandı.

GİRİŞ 03.02.2012 12:05 GÜNCELLEME 03.02.2012 12:05

Mağazanın güvenlik kamerası görüntülerine göre, Hastane Caddesi üzerindeki bir alış veriş merkezine arkadaşı ile birlikte gelen Melek C. (50) adlı kadın, alış veriş yaptıktan sonra ödeme yapmak için kasaya yanaştı. Bu sırada kendisinden önce kasaya gelen bir erkek müşteri, kredi kartı ile ödeme yaptı.

Mağaza görevlisi, erkek müşterinin kredi kartını pos makinesinden geçirdikten sonra iade etmek için masanın üzerine koydu. Ancak dalgın müşteri, kartı masada unutarak mağazadan ayrıldı. Bunu fırsat bilen Melek C., kasanın önüne yanaşıp bir süre tereddüt ettikten sonra, unutulan kredi kartını kaşla göz arasında aldı. Melek C., ardından yaptığı alış verişin bedelini kendisine ait diğer kredi kartı ile ödedikten sonra mağazadan ayrıldı.

Olaydan bir süre sonra kaybettiği kredi kartının başka birileri tarafından kullanıldığını fark eden erkek müşterinin şikayeti üzerine harekete geçen polis, mağazanın güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Yapılan incelemede, unutulan kredi kartının bir kadın tarafından çalındığını belirleyen ekipler, yaptıkları araştırmanın ardından Melek C.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Çaldığı kredi kartı ile yaklaşık bin 500 civarında harcama yaptığı belirlenen kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!