'Sandık Cinayeti' zanlılarına linç girişimi

Mersin'de Ömer Şahin'i boğarak öldürdükten sonra çeyiz sandığına koyduğu iddia edilen eşi ve sevgilisi adliyeye sevk edildi.

'Sandık Cinayeti' zanlılarına linç girişimi
'Sandık Cinayeti' zanlılarına linç girişimi
GİRİŞ 20.09.2012 15:11 GÜNCELLEME 20.09.2012 15:16

Abdullah Biçer'in haberi

Zanlıları hastaneye getirildiklerinde vatandaşlar tarafından linç edilmekten polis kurtardı.

Depo olarak kullanılan bir iş yerindeki çeyiz sandığı içinde bulunan cesedin, 5 ay önce Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kaybolan Ömer Şahin'in olduğunu belirlenmesinin ardından çalışma başlatıldı. Polis, İskenderun'da bir işyerinde çalışan M.G.'nin, Numune Mahallesi'nde sevgilisi M.Ş. ile ev tuttukları ve burada yaşadıklarını belirlendi. M.G. ve M.Ş. ekipler tarafından göz altına alınarak Mersin'e getirildi.zanlılar yapılan sorgularının ardından sağlık raporu alınmak üzere getirildikleri hastanede vatandaşların saldırısına uğradı. Zanlılarıpolis linç edilmekten polis kurtardı.

Polis sağlık kontrolünün ardından her iki şüpheliyi de hastane koridorlarında koşturarak arka kapıdan kaçırdı. M.Ş ve M.G. adliyeye sevk edilmeleri sırasında gazetecilerin neden yaptın sorusuna, "Adalet yerini buldu" yanıtını verdi.

Adliye önünde bekleyen vatandaşlar da zanlılara tepki gösterdi. Mersin'in Akdeniz ilçesi Yeni Mahalle'deki kullanılmayan bir depodaki çeyiz sandığında dün bir ceset bulunmuş cesedin 5 ay önce Çorlu'da kaybolan ÖmerŞahin'in olduğu belirlenmişti. Yapılan araştırmalar sonucu ise Ömer Şahin'i, 2 çocuk annesi eşi M.Ş. ile sevgilisi M.G.'nin öldürdüğü tespit edilmişti.

HABER 7

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu