CHP kadın kollarından 'türban' açılımı

Giresun'un Görele ilçesinde CHP Görele Kadın Kolları tarafından ilçede bayan esnaflara, sokakta karşılaştıkları ve parkta bulunan bayanlara 2 bin adet türban dağıtıldı.

CHP kadın kollarından 'türban' açılımı
CHP kadın kollarından 'türban' açılımı
GİRİŞ 13.03.2013 12:33 GÜNCELLEME 13.03.2013 15:55
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

CHP Görele İlçe Başkanı Fikri Bilge önderliğinde İlçe Kadın Kolları Örgütü CHP'li kadınlar toplumdaki yanlış algılamaları ortadan kaldırmak amacıyla bayanlara başörtüsü dağıttı.

"AMA SİZ TÜRBANA KARŞIYDINIZ"

CHP Görele İlçe Başkanı Fikri Bilge önderliğinde İlçe Kadın Kolları Örgütü üyesi kadınlar, toplumdaki yanlış algılamaları ortadan kaldırmak amacıyla bayanlara tülbent dağıttı. CHP'li kadınların tülbent dağıtımına şaşırdığını belirten bir bayanın "Siz türbana karşıydınız, neden tülbent dağıtıyorsunuz?" sorusuna, CHP Kadın Kolları Başkanı Nurten Odabaş ise, "Toplumdaki yanlış algılamalara karşıyız" cevabını verdi.

"BAŞÖRTÜSÜNE ASLA KARŞI DEĞİLİZ"

Kadınların asla başörtüsüne karşı olmadıklarını vurgulayan CHP Kadın Kolları Başkanı Odabaş "Biz CHP olarak insanların kıyafetinden dolayı yargılanmasına karşıyız. Başörtüsüne asla karşı değiliz. Biz toplumdaki yanlış algılamalara karşıyız" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 74
  • Üzeyir ARI 11 yıl önce Şikayet Et
    ÜNİVERSİTE KAPILARINDAKİ BAŞÖRTÜLÜ KIZLARIN ÇIĞLIKLARI HALA KULAKLARIMDA ÇINLIYOR.... ne zavallı bir zihniyet. türkiye'nin "ortaçağı". başörtülülere bakışın değişmesi tabiki güzel. ardında türban yırma partisi düzenlenmezse tabi. saygılarımla...
    Cevapla
  • mert 11 yıl önce Şikayet Et
    bu manzaranin sorumlusu devlet. bunun sorumlusu devlet ve onu yöneten akp dir. türban olayini istismar edenlerin basinda zaten akp geliyor sonrada chp. akp kamualanindaki problemi cözmedikce böyle manzaralari daha cok görürüz gibi. bu cok kötü bir tablo ülkemiz adina. baska ülkeler en son teknoloji ile ugrasirken biz daha hala kendi milletin problemleri ile ugrasiyoruz. utanc verici bir tablo !!
    Cevapla
  • serkan çetin 11 yıl önce Şikayet Et
    türbana karşı değillermiş. türbana karşı değiliz yanlış anlaşılmalara karşıyız deniliyor. biz neyi yanlış anlamışız ben onu anlamadım
    Cevapla
  • Nuran Saltabaş 11 yıl önce Şikayet Et
    Benden CHPye taktik. Başörtülü insanlara karşı ne kadar eziyet ettiniz önce onun hesabını verin eğer verebiliyorsanız sonra şirin görünmeye çalışın belki inanırız.
    Cevapla
  • yasar ates 11 yıl önce Şikayet Et
    takiyyedir.. Şöyle bir hikaye vardır. Birgün tilki suyun karşı tarafına geçecekken bir akrep gelip tilkiye yalvarmış ne olur benide karşıya geçir diye, tilki olmaz son sokarsın demiş. akrep yeminler etmiş, yalvarmış tilki peki deyip akrebi sırtına almış ve yüzmeye başlamış, tam sudan çıkmak üzereyken akrep tilkiyi sokmuş, tilki hani yemin etmiştin neden yaptın deyince akrep kusuruma bakma huy demiş. bunlarda takiyye yapıyor. seçimler yaklaştı o yüzdendir. yoksa huylu huyundan vazgeçmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!