Öğrenciler kahvede oturanlara kitap okuttu

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık Ortaokulu öğrencileri, Kütüphaneler Haftası nedeniyle başlattıkları, 'Yarım saat kitap oku' kampanyası kapsamında, ilçe merkezinde bulunan kahvelerde oyun oynayan büyüklerini kitap okumaya davet etti.

Öğrenciler kahvede oturanlara kitap okuttu
Öğrenciler kahvede oturanlara kitap okuttu
GİRİŞ 27.03.2013 11:06 GÜNCELLEME 27.03.2013 16:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karlıova İlçesi'ndeki Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık Ortaokulu öğrencileri, Kütüphaneler Haftası nedeniyle, 'Yarım saat kitap oku' kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında hazırladıkları dövizlerle yürüyüş yapan öğrenciler ve öğretmenler, daha sonra kahvelere gitti. Öğrenciler gittikleri kahvelerde oturan ve oyun oynayan büyükleri yarım saat kitap okumaya davet etti. Burada öğrencilerin getirdiği kitapları alan vatandaşlar okumaya başladı.

Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık Ortaokulu Müdürü Özkan Bingöl, öğrencilerin başarılı olmasının kitap okumaktan geçtiğini belirterek, "Amacımız kitap okumayı bir kültür haline getirmektir. Geçen sene başlattığımız kitap okuma kampanyasını her sene düzenleyeceğiz. Hedefimiz bireylerin ve toplumun her kesiminden mekan ayırmaksızın her yerde okumaya teşviktir. İnsanlarımızın kendilerini daha rahat ifade edebilmeleri için kitap okumalarını tavsiye ediyoruz. Kahvelerde bulunan işsiz vatandaşlarımızın, amcalarımızın kahvelerde boş oturmaktansa kitap okumaları için bu kampanyamızı başlattık. Amacımız okumayı ve okutmayı yaygın bir hale getirip bunu alışkanlık haline getirmektir" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • ahmet mardini 11 yıl önce Şikayet Et
    Eriyorum bu tip haberlere.... Yok arkadaş memlekette böyle bir kahve.Eğer varsa da orası kahve değildir yani.Sırf reklam olmak için yapılan bu tip haberlerden nefret ediyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...