Bayrak yakmanın Ankara'da gerçekleştiğinin kanıtı

İşte yalan olduğu iddia edilen Ankara'daki gezi parkı eylemleri sırasında yaşanan bayrak yakma görüntülerinin tamamı...

Bayrak yakmanın Ankara'da gerçekleştiğinin kanıtı
Bayrak yakmanın Ankara'da gerçekleştiğinin kanıtı
GİRİŞ 05.06.2013 18:35 GÜNCELLEME 06.06.2013 10:48
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Dün, TRT Haber'in yayınladığı Gezi Parkı eylemcilerinin Ankara'da Türk Bayrağı'nı yakma görüntüleri gündeme bomba gibi düştü.

Görüntülerin ortaya çıkmasından bir süre sonra çılgına dönen bazı kesimler olayı manipüle etmek için türlü yalanlara başvurdu. Önce görüntülerin 2010 yılındaki bir eyleme ait olduğu iddia edildi ardından TRT başta olmak üzere yayını yapan medya gruplarına yönelik saldırılar yapıldı. Ancak haber servis eden TRT bugün yayınladığı o görüntülerin daha uzun versiyonunu yayınladı. 

Yer: Ankara Meşrutiyet Caddesi
Tarih: 31 Mayıs 2013
Saat: 21:41-21:47 arası

#TürkiyedenÖzürDileyin

Öte yandan TRT, twitter'de açılan #TRTözürdileyecek başlıklı hashtaga karşı #TürkiyedenÖzürDileyin başlığıyla bir hastag açtı.

Yakılan bayrağın bankadan çalınma anı

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 38
  • yıldırım 10 yıl önce Şikayet Et
    Anlamadım. Bayrak yakma kadar rezil bir olay olamaz.Lanetliyorum. Ancak olayın net olarak ne,nerede,ne zaman,niçin,kim tarafından olduğu ile ilgili net karar veremedim. Lakin; "Yakılan bayrağın bankadan çalınma anı" videosunu izleyince hiç bir şey anlamadım. 1.Evet bayrak çalınıyor ama çalınan bayrak yakılan bayrak mı? 2.Evet bayrak çalınıyor ama ne zaman ve nerde?
    Cevapla
  • memayaz 10 yıl önce Şikayet Et
    fitne için gerekitse her yeri bayraklarla da donatır hainler. . işlerine gelse bayrak dalgalandırılar, işlerine gelse de yakarlar. rüzgar onlar için nasil istiyorsa öyle yaparlar. maksatları hedefler ortada. yeterki fitne ateşi yakılsın. fitne için gerekirse bayraklarla her yeri de donatır hainler.. gertekirse yakarlar. gerekirse don yaparlar. bunlar insan değil. adi birer hayvann.. her yeri bayraklarla donatmak bayrak sevdalısı olmalarından değildir. fitne ateşi içindir.. gerekirse bunlar cami de yaparlar cami de yakarlar. yeter ki fitne olsun.. yeter ki ülka karışsın. adi şerefeten yokrsun hainler.
    Cevapla
  • Volkan Taç 10 yıl önce Şikayet Et
    Bayrak yakma. Bayrak yakma videosunun tamamını izledim. Ben zannediyordum ki, o bayrak orada yandı kül oldu. Videonun tamamını izleyince gördüm ki bir iki düşüncesiz bayrağı ateşe atmış ama içlerinden biri fark edince bayrağı ateşten çıkarmış. Ama gel gelelim nasıl haber yapıldığı ortada... Yorum sizin.
    Cevapla
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin bayrak sevgisine bakınız .... gerçek vatanseverler ATATÜRK ü ve BAYRAĞIMIZI beyninde taşıyanlardır....
    Cevapla
  • musa koç 10 yıl önce Şikayet Et
    DEMOKRASİ BUMU. demokrası vardı ya şimdi bende ortak kulanım alanların sokaklar,caddelerin,yoların,parkların kısacası halka açık yani bana açık olan ortak kulanım alanların baldırı çıplak veya orasını burasın açmış kılıgına kıyafetine dikkat etmeyen insanları istemiyorum bunun için sokkaklara dökülüp benim de hakkım mitig yapmak devlete dayatmak yıkıp döküp polisimize taş atmak durakları otobüsleri kamun maların yıkıp yakmak hakımızmı oluyor ben herkezin fikrine saygı duymuyalım ne geregi var ozam seçim yapılmasın yaşam alanlarında çogunluk ne istiyorsa yapalım elimiz sopa alıp kendi güvenligimizi saglıyalım demokrasi bumu yani
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi