İhsan Eliaçık'tan yeni bir provokasyon daha

Taksim Gezi Parkı eylemleriyle ilgili öne çıkan ve Taksim Gezi Parkı'nda eylemcilerle namaz kıldıran İhsan Eliaçık, bu gece polisin Taksim meydanına yönelik operasyonunda gerilimi artırmak için yeniden devreye girdi ama hesabı tutmadı.

İhsan Eliaçık'tan yeni bir provokasyon daha
İhsan Eliaçık'tan yeni bir provokasyon daha
GİRİŞ 11.06.2013 23:16 GÜNCELLEME 12.06.2013 17:18
Bu Habere 207 Yorum Yapılmış

Taksim Gezi Parkı ile ilgili başlayan eylemlerlerle ilgili gösterdiği tavırla dikkati çeken İhsan Eliaçık'tan şok tweet. 

Eylemcilere verdiği destekle dikkati çeken  İhsan Eliaçık,  bu akşam polisin yaptığı müdahale üzerine peş peşe twitter hesabından yönlendirmeler yapmaya başladı. Eliaçık bir ara twitter hesabından paylaştığı bir fotoğraf şok etkisi yaptı. Eliaçık, kafasına kapsül isabet eden bir gencin ölümle pençeleştiği yazılı bir fotoğraf paylaştı.  

Takipçilerin dikkatini çeken bu twitterdeki resimle ilgili bu kez çok farklı bir gerçek ortaya çıktı. Eliaçık'ın bu geceki olaylarda yaralanan ve yaşam mücadelesi veriliyor diye belirtilen fotoğraf 1 Haziran tarihine ait çıktı. 

Fotoğrafın yeni olmadığının ortaya çıkması üzerine Eliaçık hemen o twitter yazısı ve fotoğrafı kaldıran Eliaçık bu kez  daha farklı bir fotoğrafı servis etti. 

İşte  İhsan Eliaçık'ın önce servis edip geri çektiği fotoğraf ve daha sonra onun yerine servis ettiği fotoğraf: 


KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 207
  • mehmet boyraz 10 yıl önce Şikayet Et
    "Anarşist" rumuzu için "Sevgili" sıfatı kullanmak edebe mugayyir göründü. Kusuruma bakmayın "Sevgili Anarşist" diyemiyorum.. Niyetim şahsen sizi eleştirmek değil, şahsınızda sahip olduğunuz zihniyeti eleştirmektir. Maksat, yorumlarınız okuyupta yanlış yola sapacak kardeşlerimizi uyarmaktır. Kur’an-ı kerimde mealen buyuruluyor ki: (Muhacirlerin ve Ensarın önce imana gelenlerinden ve Onların yolunda gidenlerden Allah razıdır. Onlar da Allah’tan razıdır. Allah, Onlar için Cennetler hazırladı.) [Tevbe 100] Âyet-i kerimede mealen buyuruluyor ki: (Ağaç altında, sana söz veren müminlerden, Allah razıdır.) [Fetih 18] Cabir bin Abdullah dedi ki, Resulullah, (Ağaç altında benimle sözleşenlerden hiçbiri Cehenneme girmez!) buyurdu. [Müslim, Ebu Davud, Tirmizi] Bununla ilgili binlerce delil var lakin burası yeterli değil. Allahü teâlâ böyle buyururken, peygamberimiz aleyhisselam böyle buyururken sizin kendi düşüncelerinizin hiçbir önemi yok efendim.
    Cevapla
  • Olcay Tekin 10 yıl önce Şikayet Et
    fetbaz ve dabbe. Bu adam şeytanın taksim şubesi inanın bana şu an taksimde bulunan şeytan bu adamın kılığında demedi demeyin.
    Cevapla
  • anarşist 10 yıl önce Şikayet Et
    sayın üsame... nihayetinde ben burada '' ben şöyle anlıyorum'' derken bunlar benim çıkarımlarımdır demek istemiyorum,şunu diyorum;islam ilim muktesebatı içerisinde,tarih içerisinde pek çok vahyi anlama ve hayata tatbik etme usulu var,bu usuller içerisinde sizin takip ettiğiniz çizgiyi benimseyenler olduğu gibi başkalarının usullerinin de temelleri karşılıklları var.bu meyanda benim benimsediğim usulun de bu süreçte örnekleri var.yani aslında şuan savunulan görüşlerin neredeyse hiç biri yeni değil.siz o usulu kendinize yakın buluyorsunuz ben ise farklı bir kanaldan gelen bu okuma ve anlama biçimini vahye daha uygun,sünneti asli itibari ile daha iyi karşılayan bir yöntem olarak anlıyor ve değerlendiriyorum.farklılık burada niyetlerde değil usullerde haliyle sizinle her farklı düşüneni tekfir etme meylinden uzak durmanızı tavsiye ederim..
    Cevapla
  • anarşist 10 yıl önce Şikayet Et
    üsame... sahabeye gelince;onların hepsi insandır,hatasız ve günahsız değillerdir zaten Allah ta melek insan istemiyor..sahabe tanımı da farklılaşıyor;hz peygamberi sağlığında her görene sahabe diyen de var ki ben buna karşıyım.bir de hz peygamberin suffe de bizzat eğittiği vahiy talebeleri var ki bence de sahabe bunlardır.haa,bunlara sahabe diyor da bunlar dışındakiler kötü müdür? burdan öyle bişey çıkmaz..sahabe insan olması hasebiyle nefis te taşıyor,senin benim gibi!hz nebi nin ölümünden 30 yıl sonra toplumların eski algı ve geleneklerine hızla döndüğü aşikar, sahabelerin de vefatı bu süreci hızlandırmıştır..şimdi sahabeler yamuldu demek edebe aykırıdır lakin aralarında farklı tercihleri olanlar da olmuştur,sıffın ı cemel i hatırlayın,emevilere dayanak olanları,saltanata destek olanları hatırlayın.sahabeler de aynı bizim gibi hesaba çekilecek..
    Cevapla
  • HAKİM ŞALOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    YAPMAYIN!!! GERÇEKTEN MÜMİNSENİZ..... eliaçık'ı 40 yıldır tanırım. o'nu tanımadan yorum yapanlar. yanılıyorsunuz. ben anlatmayayım. siz araştırın, gidin konuşun kendisiyle(fatih'tedir bürosu)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İlk yurt dışı ziyaretini Türkiye'ye yaptı! Ankara'da 6 kritik konuda imzalar atıldı...
1 ayda yaptıkları tek iş bu!CHP'li belediyeler icraatta değil tabela avcılığında yarışıyor