Bu da "TOMA'lardan kimyasal sıkılıyor" yalanı

Gezi Parkı olayları esnasında sosyal medyada tahrik edici ve kışkırtıcı fotoğraflar yayınlanmaya devam ediyor. Son olarak dün akşam polisin Gezi Parkı'nı boşaltması esnasında kullanılan biber gazından ötürü vatandaşlarda ciddi yaralanmalar olduğuna dair iddialar ortaya atıldı. Ancak bunun yeni bir provokasyon olduğu kısa bir süre sonra ortaya çıktı.

Bu da "TOMA'lardan kimyasal sıkılıyor" yalanı
Bu da "TOMA'lardan kimyasal sıkılıyor" yalanı
GİRİŞ 16.06.2013 08:06 GÜNCELLEME 16.06.2013 09:29
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Prokovatörler yine amacına ulaşamadı. CHP Gençlik Kolları adı ile açılan sahte hesapta, polise karşı vatandaşı tahrik etmek için bir fotoğraf yayınlandı. "TOMA'nın bir genç kızı ezdi" yalanından sonra bu kez de "TOMALARDAN KİMYASAL SIKILIYOR" yalanı ortaya atıldı. Sahte hesaba sahip olanlar, bu iddiasını güçlendirmek için de bir fotoğraf kullandı. Ancak kullanılan fotoğraf, sağlık alanında yayın yapan bir internet sitesinden alınmıştı. 

Konuyla ilgili olarak Twitter hesabından bir açıklama yapan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, "CHP Gençlik Kolları adı ile (CHP'de yalanladı) sahte hesap kullanılarak bu kışkırtıcı fotograf yayınlandı. Bilginize..." bilgisini takipçilerine sundu. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 24
  • AHMET DEMİR 10 yıl önce Şikayet Et
    resim var. mynet tte res,m var ama
    Cevapla
  • hüseyin 10 yıl önce Şikayet Et
    BUNLARIN TEK DOĞRUSU ŞU. İnsan suretinde olan vahşiler.Maskelerini kaç kez düşürsekte maske kullanmakta çook istekliler. Arkadaşlar,kardeşlerim çook dualar edelim,her iki duayıda yapalım.Kavli dualarımızı yaparken fiili dualarımız olan yalanları ,düzenbazlıkları ortaya çıkarmak için devletimize,istihbaratımıza,polisimize,idarecilerimize doğru,taze bilgiler verelim,araştıralım,öğrenelim,gayreti elden bırakmayalım.
    Cevapla
  • ağır abi 10 yıl önce Şikayet Et
    kılıçtaroğlu. esas prvekatör kılıçtaroğlu ..biber gzının adı oldu kimyasal gaz......yabancı tv muhabirlerine aynen böyle söyledi utanmaz adam kılıçtaroğlu
    Cevapla
  • Faruk Emre 10 yıl önce Şikayet Et
    Dinsize Sakın Aldanma, Mahv Olursun Sen de Aman. Tuzağa düşürmek için; dost görünür, hem de candan. Fitneciler kendini haklı sanır: kötü der, bana uymayan. Adalet terazidir, odur haklıyı ayıran! Adalete uymayan bil ki; doğru yoldan sapan ahmak insan.
    Cevapla
  • zafer başak 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu yalan haberleri twitter ve facebookta paylaşalım.. bu ve buna benzer yalan haberleri twitter ve facebookta da paylaşalım ki halkımız gerçekleri daha net görsün ve herkese bu haberler ulaşsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Putin'in 5. dönemi başladı
Kurbanlık fiyatları belli oldu! İşte İstanbul, Ankara ve birçok ilde ortalama fiyatlar