Dumanlı, Başbakan'la görüştü mü?

Gazeteci Mehmet Baransu'nun ortaya attığı iddiaya Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'dan cevap geldi.

Dumanlı, Başbakan'la görüştü mü?
Dumanlı, Başbakan'la görüştü mü?
GİRİŞ 13.08.2013 18:44 GÜNCELLEME 13.08.2013 19:16
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Baransu'nun iddiasına göre Başbakan Erdoğan ve Dumanlı sır bir görüşmede bir araya geldi ve bu görüşme çok gergin geçti.

Baransu'nun Twitter'dan dile getirdiği Başbakan Erdoğan ve Ekrem Dumanlı'nın başbaşa görüştüğü ve görüşmenin gergin geçtiği iddialarını Dumanlı iki maddede yalanladı.

Ekrem Dumanlı, Başbakan Erdoğan ile yakınlarda görüşme yaptıkları iddiası için şu şekilde açıklama yaptı:

1- Bir kere Başbakanımız ile görüşme yeni değil..

2- Görüşme saygı-sevgi çerçevesinde oldu, dertleştik, ayrılırken de sarılıp kucaklaştık...

Dumanlı "tezim belli" diyerek sorun olduğunda saygı sevgi içinde oturup konuştuklarını ve dertleştiklerini belirterek araya girenleri "fitneci" diye tanımladı.

 

YORUMLAR 22
  • HASAN ALİ 10 yıl önce Şikayet Et
    İlahiyatci. Lütfen Emamı daha yeşil domatesmi daha kırmızı diye soru sormayalım. AK PARTİ nin hizmet alanı farklıdır, Cemeaatin hizmet alanı farklıdır Alllah (c.c.) cümlemizi fitneden uzak kılsın. Rahmetli Sultan Abdulhamit Hanı tahtan Fitne indirmişti, ve o fitne Alimlerimizi dahi içine almıştı ve o Alimlerimi nedametlerini sonradan dile getirmişlerdi. HÜLASA fitneye gelmeyelim ne AK PARTİ yi nede CEMEATİ kıyaslayarak yıpratmayalım. SON PİŞMANLIK FAYDA VERMEZ
    Cevapla
  • adam turk 10 yıl önce Şikayet Et
    HİZMET HAKLI MI ÇIKIYOR YOKSA ORTAK AKIL İŞLEMEYE Mİ BAŞLADI. hizmet denen olgu genelde istişareye önem veriyor, ülke ve dünya gerçeklerine nispeten doğru noktadan bakıyor, ama sı türkiyede müslümanlar darbeleri yiye yiye akıllandı, haliyle aklın yolu bir prensibine gelindi, doğrular varsa hükümetle cemaatin aynı noktada birleşmeleri var. ne cemaatin nede partinin hareketleri mutlak doğru değil eksiklerini yazmak istemiyoz. kusursuz kul olmaz. erbakana asla ve hiç bir zaman güvenemedik. o zamanlar hizmet haklıydı. şimdilerde hizmetin haklılık payı azaldı.çünkü hükümetin gördüğü gerçeklerin bir kısmını cemaat göremez. cemaatin hissetiklerini de hükümet hissdemez. kürt sorunu ile pkk sorunu karışmadı, sorunun her türlüsüne çözüm arandı, cemaat kürt sorununa muğlak!geveleme! eğitimin düzeltilmemesi cematin işine geliyor.mahkemenin uzunluğu ergenekonculara yarıyor.herkes rant hesabı yaparken hükümet neden yapmasın?
    Cevapla
  • BAHADIRHAN 10 yıl önce Şikayet Et
    siyah dahada siyah. sayin yüzü abd de olan arkdaş.siz Ecevit konusundada Mesut yılmaz vede Demirel konularındada hep haklıydınız nasıl oluyorsa bugüne kadar hep onların yanında oldunuzda bir güne birgün Müslümanın yanında olamadınız hep merak etmişimdir nezaman sisi gibi' iktidarı gasp eden zalim'eşkıya başları çıkmış sizde hep onların eteğinden tutmuşsunuzdur,nezaman bir yiğitte çıkmış bunların oyununu bozacak olmuş hemen ifadenizle yazıyorum'yeter artık çekilin olmuştur' bu engin cesareti ümmetin yiğit gözüpek evlatlarına kardeşlerinize diye biliyor bunuda öz eleştiri saya biliyorken aynı şeyi neden geçmiş siyasi ortaklarınıza yapamadınızı merak ediyoruz.birgün çıkıpta neden İsraili ,Abd yi kınayan bir açıklama gösteri yürüyüş yapamazsınız benimkiside merak neden birgünde kendinizi eleştirmezsiniz Erbakan konusunda vs. de biz yanlışmı yaptık diye bugünekadar çok mu doğru hepmi doğru işler yaptınız?
    Cevapla
  • serdengeçti317 10 yıl önce Şikayet Et
    Siyah-Beyaz.... kardeşim yazdıklarının altına gözüm kapalı imzamı basarım... evet seviyoruz ama körü körüne değil... ayrıca.. Milli Görüşçüler de fitneye başlamışlar... AK Partililer onları iyi görmeli...
    Cevapla
  • FATİH FETİH 10 yıl önce Şikayet Et
    ey hükümet!. ey hükümet! dost acı söyler bunu unutma! kendine gel! dostunu düşmanını bil! dostla değil düşmanla uğraş.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Venezuela ordusu hava sahasına giren iki uçağı düşürdü
Şırnak'ta sel sularına kapılan anne ve çocuk böyle kurtarıldı