Marmaray ilk seferlerine başladı İZLE

Asrın projesi olarak adlandırılan ve deniz altından Asya'yı Avrupa'ya bağlayan Marmaray'ın bu sabahki ilk seferlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

GİRİŞ 30.10.2013 07:47 GÜNCELLEME 30.10.2013 10:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Boğazın 62 metre altından geçerek Asya ile Avrupa'yı birbirine bağlayan Marmaray projesi, dün düzenlenen büyük etkinlikle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılmıştı. Bugün ise metro hattı vatandaşların kullanımına açıldı.

Sabah 06.00'da Üsküdar'dan ilk seferine başlayan Marmaray'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Deniz altından ilk kez yapılan seferde vatandaşlar zaman zaman acemilik de yaşadı. Projeden çok memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, yetkililere proje için teşekkür etti.

YORUMLAR 5
  • Bilo Villa 10 yıl önce Şikayet Et
    ...... memlekete ve insanima yakisir... hizmette sinir yoktur mantigina gore bakarsak yeniliklerin devamini isteriz gibi durum yersiz olmaz... bu hizmeti insanimiza ve memleketimize kazanlardan Allah cc razi olsun.. e artik cakal vukul takimini face kontrolden gecirmemek lazim artik.. onlar yuzerek gecsin karsiya.. valla bana kalsa kara liste yapar densizlik yapanlari ve konusanlari kesinlikle sokmam ne oraya ne yapilan kopruye nede yapilacak olan hava alanina.... yuzerek karsiya gecsinler esek uzerinde seyahat yapsinlar..
    Cevapla
  • mirages 10 yıl önce Şikayet Et
    güldürdün beni derebeyi... Mesut'a fena kapak olmuş... Adamcağız daha marmarayın şokunu atlatamamıştı..
    Cevapla
  • sarı derebeyi 10 yıl önce Şikayet Et
    Mesut..... O saatte beynamazlar uyuduğu için resimdekiler sabah namazından çıkan cemaat olmalı....
    Cevapla
  • Mesut 10 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş yoğun ilgi mi gösterdi ??. yoğun ilgiyi ben mi göremiyorum yoksa fotoğraf deneme seferindeki işçilere mi ait :D
    Cevapla
  • Ali Asker 10 yıl önce Şikayet Et
    Memlekete hayırlı olsun.... zoruna giden binmesin....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri! İşte tüm hesaplar...
1 ayda yaptıkları tek iş bu!CHP'li belediyeler icraatta değil tabela avcılığında yarışıyor