Dayanamayıp açıkladı: Sarıgül bana dedi ki..

A Haber'de yayınlanan Deşifre Programına katılan Sevilay Yükselir Cemaat medyası tarafından neden hedefe konulduğu anlattı ve Sarıgül'e cemaatin destek verdiğini açıkladı.

Dayanamayıp açıkladı: Sarıgül bana dedi ki..
Dayanamayıp açıkladı: Sarıgül bana dedi ki..
GİRİŞ 21.12.2013 07:54 GÜNCELLEME 21.12.2013 14:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Programa Sevilay Yukselir, Cemil Ertem katıldı.Sevilay Yükselir programda bazı kesimler tarafından neden hedefe konulduğu anlattı ve Sarıgül'e cemaatin destek verdiğini açıkladı.

İşte Sevilay Yükselir'in açıklamaları

- Ergenekon'un yıkılması için destek verdim. Sabah gazetesine yeni transfer olduğum zamanlarda Türkan Saylan'ın sabahın köründe basılmasını da eleştirmiştim. o yapılana da itiraz etmiştim. Hanefi Avcı alındığında da itiraz etmiştim. Hemen ardından Nedim şener ve Ahmet Şık olayı patladı. Bu çocuklar gazeteci böyle bir şey kabul edilemez. O zamanda itiraz edince ben birilerinin hedefinde oldum. O zamanlar eşim de hastaydı postmedya adında bir sitede 'İşte Sevilay Yükselir'in gerçek yüzü diye haberler yaptı. Bu siteye dava açtım. Şahsıma çok ağır hakaretler edildi. Sonra öğrendimki bu siteler benim Hanefi Avcı, ahmet Şık gibi isimlere yapılanlara itiraz ettiğim için beni itibarsızlaştırmaya çalışmışlar. Bu siteyle hukuki mücadelem devam ediyor.

-7 Şubat süreci benim için dönün noktası oldu. O dönemde yaşanan yanlışlıklar konusunda tavrımı koydum. Bu yaşan süreç ile birlikte Cemaat medyası ve onun güdümündeki insanlar tarafından karalama kampanyaları başlatıldı.

- Burada Cemaat derken de üzülüyorum çünkü Cemaat içinde kardeşim gibi sevdiğim insanlar var çok temiz koca bir camia var ben oları kast etmiyorum daha doğrusu Cemaat içne çöreklenmiş bir kesimden bahsediyorum

- Ben bu işlerin Sayın Gülen'in bilgisi dahilinde olduğunu düşünmüyordum. Cemaate sızmış isimlerin yaptığını sanıyordum. Ama sayın Gülen'in son yaptığı bir açıklamasında kullandığı ifadelerden sonra böyle olmadığını anladım. Çünkü bu konuşmasında kendisine bilgi geldiğini ifade ediyor.

Sarıgül cemaat projesi

Bir dizide karanlık kurul diye bir şey var. Bu dizide benimle ilgili sürekli karalama yapılıyordu ancak ciddiye almıyordum. Ancak son bölümde Sarıgül'den para aldı gibi şeyler dediler benim için. Bunu da bir yazımda Sarıgül'ün cemaat projesi olduğunu söylediğim için yaptılar. Buradan ilk kez açıklıyorum kesinlikle Sarıgül'den para almadım, Sarıgül'ün arkasında cemaat olduğunu off the record olarak bizzat Sarıgül'ün kendisi bana söyledi. Kusura bakmasın söz vermiştim ama şahsıma yapılan bu saldırılardan sonra açıklamak zorundayım.

Bir yazımda Sarıgül'ün arkasında cemaat olduğunu yazdığımda, Sarıgül beni aradı ve görüştük. Off the record olarak sordum ona böyle bir şey var mı diye. "Evet beni destekliyorlar" dedi. Ben bunu 2012'nin Ağustos'unda yazmıştım. Bunu herkesin içinde bana söyledi ben aday olduğumda beni destekler dedi. Bu yalansa Sarıgül çıksın bu yalan desin. Sarıgül bütün cemaatlere destek verir bu ayıp değil bunu niye saklıyorsunuz. Sarıgül bir proje bu projenin arkasında Koç var TÜSİAD var. Bu Lobinin içerisinde Gülen cemaati de var ABD'de var.

Bunu söyleyememelerinin nedeni bunun CHP içinde karşılık bulmayacağı ve tepki çekecek olması.. Ben gazeteci olarak bunları ortaya çıkarıyorum bu yüzden de üstüme geliyorlar.

YORUMLAR 6
  • Rıza Abasız 10 yıl önce Şikayet Et
    normaldi beklenir. anormal bir durum yokki zaten niye şaşırıyosunuz arkadaşlar ilk defamı oy verecekler sol partiye
    Cevapla
  • ufuk yıldırım 10 yıl önce Şikayet Et
    herşey mümkün. turhan arkadaşım herhalde cabuk unuttun chp ile hizmet hereketinin dayanışmasını amerikada bir araya gelmeleri kendi tvlerinde chp lileri konuk edenler sen herhalde başka memlekettemi yaşıyosun yoksa işinemi gelmiyor bir de unutmadan chp mhp dayanışmasını da unutmamak lazım gerçekler er ya da geç herkes için ortaya çıkacaktır sabredip hep beraber görücez
    Cevapla
  • suphi urfalı 10 yıl önce Şikayet Et
    kimse şaşırmasın. bunlar shp oy vermedi mi? ne çabuk unuttunuz
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın doğru söylüyor olabilir?.... .....her taşın altından sadece Geziciler çıkmıyormuş?...
    Cevapla
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    "..Bunu herkesin içinde bana söyledi ben aday olduğumda beni destekler dedi.. ". Bu çok önemli bir İDDİA.. ŞAHİT OLANLAR DOĞRULAMALI.. OLAYIN rengini TAM OLARAK ortaya dökecek bir konu... GERÇEKLER ORTAYA DÖKÜLSÜN...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi