Güzel: Cemaat Ankara'da CHP'ye oy istiyor

Eski Devlet Bakanı ve Sabah Gazetesi köşe yazarı Hasan Celal Güzel, 17 Aralık sonrası yaşananları canlı yayında değerlendirdi. Güzel, cemaat'in Ankara'da CHP için oy istemeye başladığını ileri sürdü.

Güzel: Cemaat Ankara'da CHP'ye oy istiyor
Güzel: Cemaat Ankara'da CHP'ye oy istiyor
GİRİŞ 05.02.2014 11:03 GÜNCELLEME 05.02.2014 11:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Güzel, 17 Aralık operasyonunun Başbakana yönelik bir komplo olduğunu söyledi.

Güzel "Hocaefendinin 25 Aralık'ta planlanan operasyondan haberdar olduğunu sanmıyorum. O operasyona mani olunmasıydı bugün daha farklı sıkıntılar içinde olurduk" dedi. Güzel, cemaat'in Ankara'da CHP için oy istemeye başladığını ileri sürdü.

Dershaneler konusunda Başbakan'ın haksız olduğunu savunan Güzel, "Sistemi değiştirmeden kaldıramazsınız. Eski milli eğitim bakanı olarak bende kaldırmak istedim. Ama sistemi değiştirmeden kaldıramayacağımızı farkettik. Nabi Bey (Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı) meseleyi anladı ve belirli bir aşamaya bağladı. Şu anda Başbakan da kapatmaktan vazgeçti. Ama siz rövanşist bir politikayla hareket ederseniz intikam duygusuyla hareket ederseniz Başbakan'ın da tepkisini çekersiniz" şeklinde konuştu.

"Bu meselenin dışına çıkmalıdır" sözleriyle Fethullah Gülen'e de seslenen Güzel, Başbakan'ın da sert söylemini yumuşatması gerektiğini dile getirdi.

Güzel bu değerlendirmeleri Duru TV ekranlarında canlı olarak yayınlanan Başka Taraf programında yaptı.

YORUMLAR 3
  • halil soba 10 yıl önce Şikayet Et
    İSLAM DÜŞMANLARINA ,YANINDA YER ALANLARA ŞÖYLE VEYA BÖYLE DESTEK VERENLER İLE BU ZİHNİYETE OY VERENLER BUNUN HESABINI AHİRETTE VEREMEZLER.. Ben, islam inancına göre müslümanım diyen kimse, her fırsatta islam dinine karşı olanlara,müslümanları aşağılayanlara bunlara şöyle veya böyle destek verenlere ne oy verebilir,nede bunların yanında yer alabilir.Üç günlük dünya ömrü şöyle böyle geçer ama, sonsuz yaşam ahirette bunun hesabını ALLAH(CC) a karşı hesabını nasıl verecekler,huzuruna hangi yüzle çıkacaklar.
    Cevapla
  • serdar onurlu 10 yıl önce Şikayet Et
    sert söylemi yumuşatma mı . keşke chp de onu kuranın Türkiye Cumhuriyeti şeyhler müridler ülkesi olamaz lafını hatırlayıp kendi çizgisinde politika yapsa, günü kurtarma heveslerinden vazgeçse de bu abi ablacı yapılanmanın kökünü kazısalar..adamlar koalisyon olursa ileride biz paçayı kurtarırırz ümidiyle muhalefetin her türlüsüne destek veriyorlar..devlet içinde bir hiyerarşi vardır..ikinci bir hiyerarşiyi kaldırmaz..insanların özel hayatları bu istismarcıların elinde oyunca oldu
    Cevapla
  • kevser86 10 yıl önce Şikayet Et
    Atan atana. Sallayan sallayana.. Allahtan başka kimseye inanmayın Allahın dinine yapışın, Rabbim hepimizi doğru yola iletsin.. Ahir zamanda fitnenin fesadın kol gezdiği zamanlarda geride durmak hiç bir oluşumun içine girmemek aktif olmamak bence insanı en azından fitneden korur. tabi ki Allah rızası umulduğu sürece inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi