Fuatavni eski Zaman editörü Kerim Gün mü?

Twitter'da uzun süredir kim olduğu merak edilen fuatavni'nin Zaman editörü olduğu iddia edildi.

Fuatavni eski Zaman editörü Kerim Gün mü?
Fuatavni eski Zaman editörü Kerim Gün mü?
GİRİŞ 23.03.2014 07:12 GÜNCELLEME 23.03.2014 15:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Twitter'da fenomen haline gelen Fuatavni hesabının Zaman gazetesi editörlerinden Kerim Gün olduğu iddiası Twitter'ı salladı.

Twitter'da uzun süredir kim olduğu merak edilen @fuatavni hesabıyla ilgili bugün bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre fuatavni Zaman Gazetesi'nden 1, 5 ay önce ayrılan gazeteci Kerim Gün'dü.

Bu iddia Twitter'ı karıştırdı! Odayı ilk ortaya atan @yesiloperasyon oldu...Twitter'da günlerdir "vatana ihanet" içeren twitlerle "yüksek dereceli memur" yalanıyla tehditler savuran sahte hesap @fuatavni'nin, Zaman Gazetesi yazarı Kerim Gün olduğu, kendi dikkatsizliğiyle deşifre oldu.

Twitter'daki @fuatavni hesabını kullandığı fuatavni@gmail.com adresinin confirm adresi olarak k......n@gmail.com adresini vermiş.

İddiayı ortaya atan isim @yesiloperasyon'dan sonra gazeteci Furkan Haykır oldu. Haykır, Kerim Gün'ün fuatavni hesabını yönettiğini iddia etti:

Kerim Gün ise cevap olarak bu twiti attı:

Kerim Gün'ün yaptığı açıklama bu şekilde;

İddia edilen konu, kurtarma mailinin baş harfinin K, son harfinin N olduğu. Bu alternatifler dahilinde yüzbinlerce eposta adresinin olabileceğini hatırdan çıkarmamak gerektiğini düşünüyorum.
Ayrıca, fuatavni@gmail.com adresinin gerçekten fuatavni adlı twitter kullanıcısı tarafından kullanılıp kullanılmadığını da bilmiyoruz.

Bu gmail hesabının AKP'li rollerden EsatÇ mahlaslı @eratreis tarafından alındığı ve kullanıldığı bilgisi var. Bu bir iddia ve ben bana saldıranlar kadar acımasız olmak istemediğimden bunu sadece bir bilgi olarak aktarmakta fayda görüyorum.

YORUMLAR 7
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. vatan hainlik olunca akıl ile oynamak dalga geçmek olunca bu ihanet hareketi ve militanları çok iyi çalıştığı görülmekdedir.. güneş balcıkla sıvanmaz gercekler yalanlar ile kapatılamaz RABBİM elbet hakikatleri görmemiz için bu vatan hainlerinin ayaklarını bir birlerine dolayacakdır.
    Cevapla
  • ismail ismail 10 yıl önce Şikayet Et
    HEPSİ AYNI. Sadece bu herif değil bu yayın organlarının çalışanlarının büyük çoğunluğu Allahı terkedip aciz zavallı bir kişinin kulu olmuşlar onu rab edinmişler Kıyamet günü Allah huzurundan kovup dunyada kime kulluk ettiyseniz onunla beraber girin CEHENNEMİN gayyasına diyecek ila cehenneme zümera
    Cevapla
  • Murat Taner 10 yıl önce Şikayet Et
    Abilere bak abilere :D. Biz bunlara zamanında ev abisi demiştik, abi demiştik. Yazıklar olsun bize bu insanlara verdiğimiz kıymete yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Mustafa 10 yıl önce Şikayet Et
    OOOO FUAT HAYIRLI İŞLER. Ooo Fuat; şİmdi senide ikiye katlarlar. Hata sende değil ismini bile açıklamaktan korkan birinin peşinden gidenlerde. Pensilvanya biletini al istersen...
    Cevapla
  • Kement 10 yıl önce Şikayet Et
    oooooo. yedüm şimdü senü fuat...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız