CHP'li vekilden polise yumruk

CHP Milletvekili Mahmut Tanal, Beşiktaş'taki TOMA'nın önüne oturarak polis müdahalesini engellemeye çalıştı.

GİRİŞ 01.05.2014 09:47 GÜNCELLEME 01.05.2014 11:22
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Yaşanan arbedede sırasında polise yumruk atan Tanal'ın kafasından hafif şekilde yaralandığı ve gözlüğünün de kırıldığı görüldü.

Beşiktaş'ta göstericilere müdahaleye hazırlanan polis, CHP Milletvekili Mahmut Tanal tarafından engellendi. TOMA'nın önüne geçen Tanal, "Beni ezmeden bu TOMA buradan hareket edemez" dedi ve yola oturdu. Polis Tanal ile birlikte TOMA'nın önüne oturanları kaldırmaya çalıştı. Bu sırada yaşanan arbedede Mahmut Tanal da arada kaldı. Tanal'ın yaşanan arbede sırasına çevik kuvvet polisine yumruk attığı görüldü. Mahmut Tanal yaşanan arbedede kafasından yaralanırken, saatinin ve gözlüğünün de kırıldığı görüldü. Olaylar sırasında BKM oyuncu Emre Canpolat da polis tarafından gözaltına alındı.

Grubun TOMA'nın önünden alınması ardından da polis müdahalesi başladı. Dağılın uyarılarına uymayan göstericilere tazyikli su ile müdahale edildi. Göstericiler polise gaz bombası atarak karşılık verdi ve ara sokaklarda dağıldı. Göstericilerin ara sokaklardan çıkarak polise taş attığı da görüldü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 28
  • MEHMET ERDEMİR 9 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen Chp ye oy veren kardeşim... Chp ye oy veren kardeşim bunları görüyorsunuz. Lütfen vicdanınızı dinleyin ve tekrar düşünün bunun gibilerle dolu olan bir partiye nasıl oy verirsiniz...
    Cevapla
  • Münir Kusurlukul 9 yıl önce Şikayet Et
    Memleketin belası. Nerede huzursuzluk, fitne fesat potansiyeli varsa CHP orada bitiveriyor ve işbirliğine girişiveriyor. Bunların İş Bankası'ndan nemalandıkları Atatürk'ten miras kalan hisselerinin en kısa zamanda iptal edilmesi gerekiyor. Kapı kapı dolaşıp CHP'ye oy dilenenlerin kulakları çınlasın!
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYENİN YÜZ KARASI ((( CHP )))). Bu CHP YORUMA BİLE DEĞMEZ ARKADAŞLAR.ÇÜNKİ BUNLAR BU VATAN VE MİLLET İÇİN NE YAPMIŞLAR.BİR DÜŞÜNÜ EN İYİ YAĞPTIKLARI ŞEY HER ŞEYE KARŞI OLMAK POLİS TOKATLAMAK TABİ ( DOKUNMULMAZLIK VARKEN )) SONRA YEMEZ. O YÜREK O ZAMAN BUNLARDAN UÇAR GİDER.
    Cevapla
  • Mustafa A.OĞLU 9 yıl önce Şikayet Et
    MİLİTAN VEKİL. ülkemizi bölmeye çalışan chp militanı,en ağır cezayı verin bunlara,neden huzurumuzu bozmağa çalışırlar?kime hizmet ederler?sayın başbakanım bunlarda memletin başındaki belalardan birisidir,inlerine inin inlerineeeeeeeeeeee
    Cevapla
  • mehmet boyraz 9 yıl önce Şikayet Et
    ÖLDÜRSEN BİR DERT YAŞATSAN BİR DERT. CHP den nefret ediyorum!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'