"Kefen parası"nı Erdoğan'a bağışladı

Gaziantep'te 103 yaşındaki Elif Şencan, "kefen param" dediği 500 lirasını Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın bağış hesabına yatırdı.

GİRİŞ 21.07.2014 18:33 GÜNCELLEME 21.07.2014 18:44
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim harcamalarına katkı için bağışta bulunmak isteyen vatandaşlar, Gaziantep'teki Ziraat Bankası şubelerinde yoğunluk oluşturdu.

Erdoğan'a seçim çalışmalarında kullanılmak üzere yardımda bulunmak isteyenler, Ziraat Bankası'nın Şehitkamil Şubesi önünde toplandı.

Gruplar halinde bankaya giren vatandaşlar bağış hesabına paralarını havale etti.

Erken saatte bankaya gelen 103 yaşındaki Elif Şencan da "kefen param" dediği 500 lirasını bağış hesabına yatırdı.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziantep halkının Başbakan Erdoğan'a ciddi destek verdiğini söyledi.

Bankadaki kalabalığın, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Başbakan'a şehirden tam destek çıkacağını gösterdiğine işaret eden Uzer, "Bugün burada olan herkes gücünün yettiği kadar bağış yapacak" diye konuştu.

YORUMLAR 10
  • mutlu çocuk 9 yıl önce Şikayet Et
    Tesadüf. Tesadüfe bakın ki bütün kameralar hazır !!!
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 9 yıl önce Şikayet Et
    Ayyıldızlı MIllet bu seçimi. Türkıyenın Kurtuluş savaşı mısalı görüyor Mılletın Adamı ıçımızden çılelı 1 nefer Mehmetçık varken , Daha önce Ayyıldızlı Cephede hıç görülmeyenlere evınde ayakkabıyla oturan monşerlere Türkıye merdıvanının alt basamagı olmadan en üst basamagı olmak ısteyen cekırgelere oy felan vermez .. Şımdı hayır zamanı IHH yıda unutmayalım ..
    Cevapla
  • sadullah ergin 9 yıl önce Şikayet Et
    BU NİNENİN ELLERİ ÖPÜLÜR. Vatana ve millete gönül aşkıyla hizmet eden Erdoğan'a destek veren bu ninenin elleri öpülür. Bu samimi jestinle beni duygulandırdın nineciğim.
    Cevapla
  • formator 9 yıl önce Şikayet Et
    teyze parayı verirken. teyze parayı verirken bütün basın orda nasıl oluyorda hepsi orya geliyor bunlar reklam kokan hareketler keşke böyle şeyleri reklam aracı yapmasaydınız
    Cevapla
  • Kahraman Maraşlı 9 yıl önce Şikayet Et
    kaz tavuk. kazı tavuğu göreceksiniz yakında. Her şeyin altında illa bir çapanoğlu arayacaksınız yani. Kaz geleceğini biliyorsanız ve eminseniz siz de versenize tavuklarınızı. Neneye tebrikler. Ellerinden öperim ninem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi