Erdoğan: YHT 1 hafta ücretsiz

İstanbul'da Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı açılışında konuşan Başbakan Erdoğan, vatandaşa bayram müjdesi verdi.

Erdoğan: YHT 1 hafta ücretsiz
Erdoğan: YHT 1 hafta ücretsiz
GİRİŞ 26.07.2014 04:00 GÜNCELLEME 26.07.2014 08:40
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı açılış töreninde konuşan Başbakan Erdoğan, vatandaşa bayram müjdesi verdi.

YÜKSEK HIZLI TREN BİR HAFTA ÜCRETSİZ

YHT Pazar gününden önümüzdeki hafta Pazar gününe kadar ücretsiz olarak hizmet verecek.

YHT'NİN FİYATI BELLİ OLDU
Yüksek Hızlı Tren'in fiyatı ise 70 TL olarak açıklandı.

SÖZÜMÜZÜ TUTTUK
Ankara ve İstanbul’u birbirine bağlayan Yüksek hızlı Tren hattı açılış töreninde konuşan Erdoğan "Ecdadımıza sözümüz vardı, Sultan Abdülmecid'e sözümüz vardı. Sultan Abdülhamid'e sözümüz vardı ve onlara verilen sözü biz gerçekleştirdik Allah'a hamdolsun. dedi.

DUALARLA AÇILDI
Kurdele kesme töreni öncesi İstanbul Müftüsü Rahmin Yaran, Başbakan Erdoğan ve diğer konuklar sahnede dua etti. Fatiha suresinin okunmasının ardından kurdele kesilerek YHT resmen hizmete başladı.

KAYNAK: HABER7, AA
YORUMLAR 10
  • onur demir 9 yıl önce Şikayet Et
    vergi. adım atsak vergi agzımızı acsak vergi bunlar elbet yapılcak LÜTUF degil devletin GÖREVİ
    Cevapla
  • samil samil 9 yıl önce Şikayet Et
    müjdemi . mujde değil asli vazifesi bunları yapmasa bu kadar çalamazdı kuleler çöktü bu yollarda insanlara mezar olmaz inş .
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Sen,ki Ulu Hakan Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Han,ın Torunu Evladı Osmanlı Recep Tayyip Erdoğan,sın,. Demir yolu projeleri rasgele yapılmıyor ABDÜLHAMİD,HAN,ın bıraktığı yerden devam ediliyor ve ABDÜLHAMİD HAN,IN rüyaları gerçekleşiyor, Kudüs, Şam, Mekke,Medine ve daha birçok il bu projenin içindedir hayırlara vesile olur inşallah,
    Cevapla
  • Adnan SANDIKÇI 9 yıl önce Şikayet Et
    KARADENİZ. bu hızlı trenin ilk durağı karadeniz olmalıdır cünkü karadeniz otobanı yapıldı onun üzerinden harika bir ray sistemi yapılabilir inşallah onuda programa alırlarda karadeniz insanıda rahatlar..ALLAH herkesten razı olsun
    Cevapla
  • Mahmut Fidan 9 yıl önce Şikayet Et
    Seni seviyoruz çatı değil, çakı gibi aday. Seni seviyoruz halkın adamı,seni seviyoruz uzun adam,senden önce bedava belediye otobüsleri,bedava metro,bedava marmaray,bedava tren vb şeyleri bilmezdik.Seninle çok şey değişti.Uçaklar sadece zenginler için idi.Şimdi herkes memleketine uçakla gidiyor.Hızlı trenleri ansiklopedilerde okumuştuk,sen bize tanıştırdın.Allah seni başımızdan eksik etmesin..Yeniden büyük Türkiye için "durmak yok,yola devam"
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor