Kobani protestolarında 22 kişi hayatını kaybetti

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 2 kişi ölü halde bulundu. Mardin Dargeçit'te yaralanan 1 kişi de hayatını kaybetti.

Kobani protestolarında 22 kişi hayatını kaybetti
Kobani protestolarında 22 kişi hayatını kaybetti
GİRİŞ 08.10.2014 21:52 GÜNCELLEME 08.10.2014 21:55
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sokağa çıkma yasağının olduğu Mardin'de 2 kişi ölü halde bulundu. Kızıltepe ilçesi İpekyolu üzerinde bulunan Musa Anter Caddesi'nde çıkan olaylarda ismi öğrenilemeyen 2 kişinin vurularak hayatını kaybettiği öğrenildi. Mardin Dargeçit'te yaralanan 1 kişi de hayatını kaybetti. Böylece dünden beri yaşamını yitirenlerin sayısı 22'ye ulaştı.

Kızıltepe'de dün 22 yaşındaki Kerem Karaaslan'ın öldürülmesinin ardından bu akşam saatlerinde 2 kişinin öldürüldüğü ihbarı yapıldı. Kızıltepe- Nusaybin arasındaki İpekyolu'nun İpek Mahallesi Dedeman Kavşağı'na giden polisler, biri otomobil içinde diğeri de otomobilden çıkarılıp sürüklenen 2 kişinin cesediyle karşılaştı.

Polis, sakallı oldukları dikkati çeken 2 kişinin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

TÜRKİYE SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kobani'ye yönelik IŞİD saldırılarının protesto edildiği eylemlerde kan aktı; Türkiye adeta savaş alanına döndü. Diyarbakır'da 10, Mardin'de 5, Siirt'te 2, Van'da 1 ve Batman'da 1 kişi, gruplar arasında çıkan çatışmada öldü. Muş'ta da 1 kişi, başına isabet eden gaz fişeğiyle hayatını kaybetti. Açıklamayı Tarım Bakanı Mehdi Eker yaptı.

Mehdi Eker'in açıklamasının ardından bir acı haber daha geldi. Siirt'te Doğan Mahallesi'ndeki olaylar sırasında göstericilerin yaralı bir şekilde Halk Eğitim Merkezi önüne getirerek 112 Acil Servis ekiplerine teslim ettikleri Davut Nas (19) kaldırıldığı Siirt Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Yaşanan bu gelişmenin ardından sokağa çıkma yasağının olduğu Mardin'de 2 kişi ölü halde bulundu. Böylece ölü sayısı 22'ye yükseldi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Hiç Kimse Merak Etmesin !. Kobaniyi bahane ederek KAOS VE KARGAŞA çıkarmak isteyenler, yakanlar yıkanlar ÖLSENİZDE KALSANIZDA Allahın İzni İle Yeni Tam Bağımsız Büyük Süper Güç Türkiye kurulacak !
    Cevapla
  • Gürhan 9 yıl önce Şikayet Et
    2. Gezi Parkı Randevusu. Artık devlet sert müdahale etmeli diyorum. Kamu vicdanı rahatlatılmalı sorumlular cevzalandırılmalı
    Cevapla
  • Adil KAHRAMAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Provakatörlere Dikkat. Bu olayların devamı gelecek gibi, bu ülke hepimizin kamu malına zarar vermekle kimse bir yere varamaz ama hükümetimizde çözüm sürecinde bazı yanlış adımlar atıldığını kabul etmesi ve hatalarını görmesi lazım yoksa çok geç olabilir...
    Cevapla
  • Muhammet Yilmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardimcimiz olsun. Hakiki müslüman, samimi mü'min hiçbir zaman anarşiye ve bozgunculuğa taraftar olmaz. Dinin şiddetle menettiği şey, fitne ve anarşidir. (Rnk)
    Cevapla
  • cevherkul 9 yıl önce Şikayet Et
    Dinsiz. kitapsız Pkk ve yandaşlarına gereken ders verilmelidir....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi
İsrail'in ABD oyunu deşifre oldu! Dünyayı böyle kandıracaklar