18 ilde operasyon! Çok sayıda gözaltı var

Sivas merkezli 18 ilde yasa dışı dinlemeye yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonda 10 polis gözaltına alındı. Gözaltı sayısı artabilir.

18 ilde operasyon! Çok sayıda gözaltı var
18 ilde operasyon! Çok sayıda gözaltı var
GİRİŞ 13.03.2015 12:39 GÜNCELLEME 13.03.2015 13:58
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Sivas Emniyet Müdürlüğü tarafından uzun süredir devam eden soruşturma kapsamında Sivas başta olmak üzere, aralarında Ankara, Eskişehir, Ordu ve Çorum gibi illerin de bulunduğu 18 ilde polis ekipleri bugün öğlen saat 11.00 sıralarında operasyon başlattı. Operasyonlarda 10 polis gözaltına alındı. Gün içerisinde bu sayının 35’e ulaşacağı ileri sürüldü.

GÖZALTINA ALINANLAR ARASINDA ESKİ ŞUBE MÜDÜRÜ DE VAR
'Paralel yapı' operasyonu kapsamında daha önce çeşitli usulsüz dinleme faaliyetleri düzenledikleri iddia edilen ve bu çalışmaları müfettiş raporları ile tespit edilen aralarında eski şube müdürlerinin de bulunduğu 10 polis gözaltına alındı. Sivas'ta ise biri eski İstihbarat Şube Müdürü F.A. olmak üzere 2 kişi gözaltına alındı. Diğer illerdeki polislerin daha önce Sivas'ta görev yapan ve tayin ile bu illere gönderilen polisler olduğu öğrenildi.

Polislerin bir kısmı mesai başındayken, izinli olanlar ise evlerinden alındı. Sivas'ta sağlık kontrolünden geçirilen 2 polis, sorgulanmak üzere yeniden Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Operasyonun detaylarıyla ilgili daha sonra açıklama yapılması bekleniyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 63
  • Dede 9 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden imamlar dervisler horosandan gelirdi.Simdiki Dervis ve Dolarci hocalar ABD den geliyor.Gerci geldigide yokta.
    Cevapla
  • vala mı 9 yıl önce Şikayet Et
    kaç dolar çıkmıs ustlerinde doların yükselmesınde ne etkileri var paralel hat nezeman bulunacak acaba uzaydanmı çekili bu hat artık dinlenmiyormu vatandaş
    Cevapla
  • said 9 yıl önce Şikayet Et
    Mecliste paralel arastirmasina neden engel oldunuz? Yada bugüne kadar tek bir tek delil neden ortada yok.. riv riv riv laf var sadece.. krediniz bitiyor beyler.. bu yolun sonu coooook yakin...
    Cevapla
  • erzurumlu taner 9 yıl önce Şikayet Et
    8 haziran kredi başvuru sonuçları açıklanacak istersen o zaman konuş
    Cevapla
  • molla 9 yıl önce Şikayet Et
    meclisteki soruşturma önerisi göstermelik iç güvenlik paketi görüşmelerini akamete uğratmak amaçlı verilmişti. onlarca mahkemede davalar açılmışken meclis böyle bir işe girişemez. merak etmeyin görmediğin deliller milyon adedi buldu ama görmek için paralel evrenden gerçek evrene geçmek gerek!
    Cevapla
  • 2616halil 9 yıl önce Şikayet Et
    Madem dinlemişler,PARELEL Bunlar yiğitseniz ,komisyon kurulsun kim PAREL kim vatan haini,kim vatansever ARAŞTIRILSIN,,,, siyasetçiler mi,, ALLAH dostu,HİZMET erleri mi ,,Neyi dinlemişler,hangi devlet sırı bilgiyi nereye satmışlar,HODRİ MEYDAN,,Amma sizlerin ne dolaplar ,ihale komisyonları,ülke nasıl satıldığını,halkın emekleri nasıl satıldığını dinlemişler se o zaman SİZ NESİNİZ kimsiniz KİME hizmet ediyorsunuzzzzzzzzz
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    en azından sizin gibi israile hizmet etmiyorlar
    Cevapla
  • keremcan 9 yıl önce Şikayet Et
    BUNLARA CEVAP VERMEYİN dedim ama birisi benden nerde bulabiliriz diye sormuş.Fethullah gülenin 2. adamı nurettin veren anlatıyor.Kan donduran hainlikler.www.youtube.com/watch?v=0g7VP8fSALE bu adrese tıkla 1:17:00 devamını izle.video 2 saatten fazla sürüyor.
    Cevapla
  • birisi 9 yıl önce Şikayet Et
    baktım..nurettin kumar mumar vs ayakları olduğu için hem karısı boşamış hemde cemaatten atılmış..ben böyle bir adamın sözüyle bir cemaatigıybet etmekten Allaha sığınırım (5n-1k kim ne...)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!