Suruç operasyonu: 51 gözaltı

İstanbul'da Suruç'ta meydana gelen saldırıyı bahane ederek kamu kurum ve kuruluşlarına saldıran eylemcilere karşı operasyon başlatıldı.

Suruç operasyonu: 51 gözaltı
Suruç operasyonu: 51 gözaltı
GİRİŞ 22.07.2015 23:07 GÜNCELLEME 22.07.2015 23:57
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Operasyon kapsamında 51 kişi gözaltına alınırken el yapımı patlayıcılar ele geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli polis ekipleri, Suruç'ta meydana gelen patlamanın ardından İstanbul'da molotof kokteyli ile gösteri yapan eylemcilere yönelik operasyon başlattı. Operasyonda molotoflarla kamu kurumlarına ve polise saldıran 51 kişi gözaltına alındı.
 
UZUN NAMLULU SİLAHLARLA SALDIRI
 
Emniyet tarafından yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz genelinde 20-21.07.2015 tarihlerinde; Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 20 Temmuz 2015 tarihinde meydana gelen terörist saldırının protesto gösterileri sırasında bölücü ve sol terör örgütleri sempatizanları tarafından gösterilerin provoke edilerek kamu kurum ve kuruluşları bina ve araçlarına, güvenlik güçlerimize, siyasi parti binalarına, vatandaşlarımızın iş yeri ve araçlarına molotofkokteyli, havai fişek, uzun namlulu silah ve tabanca kullanılmak suretiyle saldırılar gerçekleştirilmiştir'' denildi.
 
Polis yapılan çalışmalarda, 239 molotofkokteyli, 25 litre benzin, 3 basınç etkili parça tesirli el yapımı patlayıcı, 1 pompalı tüfek, 10 havai fişek rampası, 160 havai fişek ele geçirdi. Gözaltına alınan 51 şüpheli ise, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR 40
  • selami 8 yıl önce Şikayet Et
    yazık polisler boşuna uykusuz kalıp yakalamışlar.2 gün sonra aramızda hepsi.
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Polisimiz yakalasa ne olur?. Parelel yargı onları bir zaman sonra salıyor?..
    Cevapla
  • HHARMAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Paralel savcılar görevden alınmadan operasyon yapılması boş. Çünkü ertesi gün serbestler. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin.çünkü çok yönlü devleti düşürme operasyonu var.
    Cevapla
  • selim 8 yıl önce Şikayet Et
    Asıl suçlu olanlar silahlarla gezenleri neden derdest etmiyorsunuz. Göstermelik operasyon istemiyoruz...
    Cevapla
  • Osman affan özkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Gözaltına aldin da ne oldu gene serbest birakacak sin artik devletin dur demesi lazim o kandili başlarına yıkması lazim birakin artik iyi niyeti askerlerimizi hale şehit ediyor lar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı