HDP'li belediyeden PKK yandaşlarına hendek

Van'da terör örgütü yandaşlarının hendek kazmak için kullandığı kepçenin HDP'li Edremit Belediyesi'ne ait olduğu ortaya çıktı.

HDP'li belediyeden PKK yandaşlarına hendek
HDP'li belediyeden PKK yandaşlarına hendek
GİRİŞ 11.08.2015 13:09 GÜNCELLEME 11.08.2015 14:15
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Van’da Edremit Belediyesi’ne ait kepçeyle Hacıbekir Mahallesi'nde ‘hendek’ kazan terör örgütü yandaşları, polise saldırdı.

ELİNDE PATLADI

Polise el yapımı patlayıcı atmaya çalışan saldırganlardan 2'si çıkan çatışmada bombanın ellerinde infilak etmesi sonucu yaralandı.



HDP'Lİ BELEDİYENİN KEPÇESİ İLE HENDEK KAZISI

Örgüt yandaşlarının HDP'li Edremit Belediyesi’ne ait bir kepçeyle yolda hendek kazması dikkatlerden kaçmazken, kazı yapıldığını gören polis ekipleri ise olaya müdahale etti. Bu esnada, çevrede toplanan kalabalık güvenlik güçlerine molotof kokteyli ve havai fişeklerle saldırdı.





POLİSE ATEŞ AÇTILAR

Polis, gruba basınçlı su ve biber gazıyla müdahalede bulundu. Kalabalık ara sokaklara dağılırken, terör örgütü yandaşları bu kez de uzun namlulu silahlarla polise ateş açtı. Açılan ateşe polis anında karşılık verdi ve yaklaşık yarım saat süren çatışmada, güvenlik güçlerine el yapımı patlayıcı atmaya çalışan saldırganlardan 2'si bombanın ellerinde patlaması sonucu yaralandı.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayların son bulmasıyla hendek kazılmasında kullanılan kepçeyle ilgili işlem yapan polis, iş makinesi operatörü ile 2 yaralının da aralarında bulunduğu 6 kişiyi gözaltına aldı. Yaralıların, hastanedeki tedavilerinin ardından emniyete götürüleceği bildirildi.

YORUMLAR 44
  • 007 8 yıl önce Şikayet Et
    vur emri verilsin artık başka türlü olmayacak
    Cevapla
  • realist 8 yıl önce Şikayet Et
    o Molotof kokteylleri silah sınıfına girmedi mi? kimin elinde o silah varsa önce uyar teslim olmazsa, alnının çatısından indir ey kahramanlar asker ve polis kardeşlerim.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    bırakın kazsınlar nasıl olsa yarın geberecekler leşleri ortada kalmasın.O handekler lazım olacak.
    Cevapla
  • Vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    Belediyeler farklı bir cumhuriyet mi? Belediyede çalışan Başkan dahil herkes görevden alınsın. Hak mahrumiyeti cezası verilsin bundan böyle devlete ait hiç bir kurumda çalıştırılmasın. Teröre yardım ve yataklık yapmak veya bizzat terörist olmak, vatanın bölünmez bütünlüğüne kastetmek, terör örgütüne açık ve gizliden devletin parasını aktarmak, vatandaşların can güvenliğini tehlikeye atmak, vatandaşların sokağa çıkma hürriyetini engellemekten yargılansınlar.
    Cevapla
  • refîk 8 yıl önce Şikayet Et
    Darısı digerlerinin başına...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?