Karadeniz havası, PKK'yı fena çarptı!

Son dönemde terör örgütü PKK'nın Karadeniz yapılanması sık sık gündeme geliyor.

Karadeniz havası, PKK'yı fena çarptı!
Karadeniz havası, PKK'yı fena çarptı!
GİRİŞ 22.10.2015 15:55 GÜNCELLEME 22.10.2015 15:56
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İddiaya göre Giresun’un Şebinkarahisar ile Gümüşhane arasında bulunduğu öne sürülen terör örgütü üyelerinin bir kısmı Karadeniz'e has doğa koşulları nedeniyle hastalandı.
 
İstihbarat birimlerinin PKK’lı teröristlerin telsiz kestirmelerinden elde ettiği bilgiye göre;Suriye’den bölgeye gönderilen örgüt üyelerinin bir süre sonra doğa şartlarına uyum sağlayamadığı için hastalandığı ve bu nedenle geri dönmek için Kandil’den izin istedikleri saptandı.
 
Karadeniz’e takviye olarak gönderilen 20’ye yakın teröristin 'Geri dönmek istiyoruz' çağrısına Kandil’in de izin verdiği belirtiliyor. İstihbarat raporlarına göre; bölgede küçük bir grubun kaldığı ve kış üslenmesi hazırlığında olduğu tespiti yapıldı. haber 61'in haberine göre, telsiz dinlemelerine göre teröristler, Karadeniz'in doğa koşullarından etkilenerek kolay hasta oluyor. 
 
GİRESUN'DA SALDIRMIŞLARDI...
 
PKK'lı teröristler Eylül ayı sonunda Giresun'un Güce ilçesinde askeri karakola roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla ateş açmış, saldırıda okul bahçesindeki düğüne katılan 4 vatandaş yaralanmıştı. Ekim ayının başında ise Giresun'un Tirebolu ilçesine bağlı Arslancık mevkiinde yol kontrolü yapan Jandarma Trafik ekiplerine ateş açılmıştı.
 

YORUMLAR 18
  • davut 8 yıl önce Şikayet Et
    madem gelmişler, bulun.! yok edin.. ! geri dönmelerine fırsat verilmemeli..
    Cevapla
  • kayisikentli 8 yıl önce Şikayet Et
    Gençler, karadenizle Doguyu bir tutmak oradaki halkı suçlamak ahmakliktir.Burada atıp tutanlar gitsinde Hakkarinin bir köyünde yaşasinda gore
    Cevapla
  • saas 8 yıl önce Şikayet Et
    bizim olduğumuz yerde terör olmaz çünkü terörist barınamaz, hakkaride yaşasaydık orda da terör olmazdı askere gerek kalmaz biz yok ederdik, biz kim miyiz, Karadenizliyiz biz. iyi tanı iyi öğren bizi.
    Cevapla
  • Kara cehennem 8 yıl önce Şikayet Et
    Hele bi gelsinler karadenizde halk pompalilarla nasıl kovaliyor..
    Cevapla
  • osmanlıserdarı 8 yıl önce Şikayet Et
    bir bölgnin insanı yardım etmezse pkk barınamaz.doğuda dağda yaşıyorlarmış o soğuklarda dağda adammı yaşar köylere inyorlar mezralra iniyorlar bazan mağralra giriyorlar.doğuda askerlik yapan bilir o dağın ayaz soğuğu adamı pelt eder.biz soğuk iklimlerimz olduğu halde bazan mecburen ateş yakardık.
    Cevapla
  • agal 8 yıl önce Şikayet Et
    aslında hakkarinin vanın coğrafyası çok çok daha zordur. kışı çok daha serttir. ancak hakkaride kış ne kadar soğuk olursa olsun herhangi bir köye gidip istedikleri gibi barınıp yemey yiyip yaşayabilirler. karadenizde ise ormanlarda yaşamaya çalışıyorlar. köylere gitmeleri sözkonusu olamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu