İsmail Ağa Cemaati'nden yıkım açıklaması

Çavuşbaşı'ndaki yıkım ile ilgili hükümetle İsmailağa Cemaati'ni karşı karşıya getirme girişimi, yapılan açıklamayla bertaraf edildi.

İsmail Ağa Cemaati'nden yıkım açıklaması
İsmail Ağa Cemaati'nden yıkım açıklaması
GİRİŞ 08.02.2016 14:25 GÜNCELLEME 08.02.2016 14:26
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Bir süredir kendisini İsmailağa Cemaati'nin temsilcisi gibi gösteren Marifet Derneği ve Fetullahçı Terör Örgütü medyası işbirliğiyle Mahmut Ustaosmanoğlu’nu seven insanlar ile AK Parti iktidarının arasını açma operasyonu yürütülüyordu.

Bugün resmi web sitesi aracılığıyla bir açıklama yapan İsmail Ağa Cemaati, FETÖ ve Marifet Derneği operasyonunu sert bir dille eleştirdi. Proje dışına çıkılarak yapılan binaların İsmail Ağa Cemaati ile bir ilgisinin olmadığının altının çizildiği açıklamada “Bunu vesile yaparak internet ve basılı medyada art niyetli mihraklar, cemaatimiz ile hükümeti karşı karşıya getirme gibi bir tahrik yöntemi uygulama gayretine girmiş gözükmektedir.” denildi.

İŞTE FETÖ VE MARİFET DERNEĞİ İŞBİRLİĞİ İLE İSMAİLAĞA CEMAATİ İLE AK PARTİ İKTİDARININ ARASINI BOZMA OPERASYONUNU BOZAN O AÇIKLAMA;

CEMAATİMİZ VE SEVENLERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU

Son günlerde görsel ve sosyal medyada, cemaatimiz ile de ilişkilendirilerek, bir karalama ve kışkırtma ortamı meydana getirmek istenilmektedir. Bu konuda cemaatimizi ve sevenlerimizi bilgilendirmeyi çok önemli buluyoruz.

Söz konusu olayın kaynağı, külliye adı altında, Marifet Derneği tarafından Çavuşbaşı'nda inşa edilmekte olan binalarla ilgilidir.

CAMİ VE ABDESTHANE PROJESİ DIŞINA ÇIKILMIŞTIR

1)    Bu hâdise, Orman Bakanlığı tarafından MSN İnşaat şirketine kiraya verilen ormanlık alana cami ve abdesthaneler yapılması ile ilgilidir. Ancak görüldüğü şekliyle proje dışına çıkılarak cami dışında birçok binalar yapılmış, bu sebeple Orman Bakanlığı, cami ve abdesthane dışındaki binaların yapımının durdurulmasını talep etmiştir. Mesele, Orman Bakanlığı ile Marifet Derneği yetkililerinin ilgilendiği MSN İnşaat şirketi arasında gelişen resmî bir süreçtir.

PROJENİN İSMAİLAĞA CEMAATİ İLE İLGİSİ YOKTUR

2)    Külliyenin ne yapımında, ne de yapılan müdahalede, İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı'nın ilgisi de dahli de söz konusu değildir.

BAZI MİHRAKLAR HÜKÜMETLE CEMAATİMİZİ KARŞI KARŞIYA GETİRMEK İSTİYOR

3) Bunu vesile yaparak internet ve basılı medyada art niyetli mihraklar, cemaatimiz ile hükümeti karşı karşıya getirme gibi bir tahrik yöntemi uygulama gayretine girmiş gözükmektedir.

4) Efendi Hazretlerimiz yetmiş yıllık geleneğinde kanunsuzluğa tevessül etmemiş, cemaatini de bu konuda daima uyarmıştır.

PROVAKATÖRLERE DİKKAT BUNLAR CEMAATİMİZE FATURA EDİLİR

5) Cemaatimiz ve sevenlerimizden ricamız, art niyetli, provokatörlüğe soyunmuş kişi ve kuruluşların etkisinde kalarak herhangi bir taşkınlık yapmamalarıdır.

6) Yapılan her yanlış hareketin Efendi Hazretlerimize ve cemaatimize fatura edileceği gerçeğini unutmayalım.

Hiç kimsenin zarar görmeden konunun açıklığa kavuşturulması ve herhangi bir taşkınlığa mahal verilmemesi en büyük arzumuzdur.

Saygılarımızla,

İSMAİLAĞA CEMAATİ ADINA, İSMAİLAĞA CAMİİ İLİM VE HİZMET VAKFI

YORUMLAR 42
  • merve 8 yıl önce Şikayet Et
    Fetullahla mafiret derneginin ne alakasi var.marifet dernegindeki sefik.hoca.ayrica efendinin her an.yaninda bulunan kayincosu var .bu insanlaradami.guvenmiyosunuz yaziklar olsun.fetullah kim.ya.marifet dernehi onami mudane eder
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    fitne çıkaranlar cezasız kalmayacak
    Cevapla
  • kahpe felek 8 yıl önce Şikayet Et
    ulan fettö kalıntıları bu kadar da aşağılık olduğunuzu bilmiyordum ne iğrenç insanlarsınız beddua etmem fetto bibi çükü dönüyor bunu siz aşağılık yaratıkların şahsında gördüm
    Cevapla
  • Bilal 8 yıl önce Şikayet Et
    ismailaga bir vakif sadece matifet efendiyi temsil eden dernek fetö yü yillar once marifet dernegi sikayet etmişti ezbere yorum yapmayalım
    Cevapla
  • hayri 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizden razı olsun inşallah fitnelerin önüne geçmişsinizdir ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ne R. Madrid, ne M. City, ne B. Münih... Avrupa'nın zirvesinde tek Türk!
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...