Can Dündar o manşet için rüşvet almış iddiası

Can Dündar'a ait olduğu iddia edilen bir evi, MİT tırlarına ait görüntüleri yayınlaması karşılığında fahiş fiyatla satın aldığı öne sürüldü.

Can Dündar o manşet için rüşvet almış iddiası
Can Dündar o manşet için rüşvet almış iddiası
GİRİŞ 17.02.2016 15:53 GÜNCELLEME 17.02.2016 21:55
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

MİT TIR'ları kapsamında tutuklanan Tuğgeneral Hamza Celepoğlu'nun avukatının da aralarında bulunduğu 4 avukat hakkında gözaltı kararı verildi. Şüpheli avukatların, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a ait olduğu iddia edilen bir evi, MİT tırlarına ait görüntüleri yayınlaması karşılığında fahiş fiyatla satın aldığı öne sürüldü.

4 AVUKAT  İÇİN GÖZALTI KARARI

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan Tuğgeneral Hamza Celepoğlu'nun avukatının da aralarında bulunduğu 4 avukat hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca yürütülen MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin soruşturmada savcılığın, Can Dündar ile tırları durduran Hamza Celepoğlu'nun irtibatını tespit ettiği belirtildi.

Bunun üzerine soruşturma kapsamında kasım ayında tutuklanan Tuğgeneral Celepoğlu'nun avukatının da aralarında bulunduğu 4 avukat hakkında gözaltı kararı verildi. Söz konusu avukatlardan S.A ile B.M.Y'nin gözaltına alındığı, diğer iki avukat F.Ö ve A.T.Ç'yi arama çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi.

Savcılığın, sulh ceza hakimliğince alınan karar doğrultusunda şüpheli avukatların ofislerinde arama yaptırdığı, şüpheliler hakkında ''FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak'' suçundan işlem yapıldığı kaydedildi.

FAHİŞ FİYATA SATIN ALINDIĞI İDDİASI

Şüpheli avukatların, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a ait olduğu iddia edilen bir evi, MİT tırlarına ait görüntüleri yayınlaması karşılığında fahiş fiyatla satın aldığı ve mülkün ofise çevrildiği öne sürüldü.

Savcılığın, "söz konusu satışın şüpheli bulunduğu, Cumhuriyet gazetesinin tır manşeti ile ilintili olduğu ve FETÖ/PDY örgütünün bu satış işlemini gerçekleştirdiği'' iddialarını araştırdığı ifade edildi.

Şüpheli Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, soruşturma kapsamında MİT tırlarını durdurduğu gerekçesiyle tutuklanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • Mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    ev meselesini bilmem, önemli olan vatana ait bir sırrı dünyaya açıklamasıydı. Türkmenler bizim canımız kanımız..
    Cevapla
  • İNCE 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan! vatanına nasıl ihanet eder anlamıyorum bedelini her iki dünyada da ödersiniz inşallah
    Cevapla
  • Turuncu 9 yıl önce Şikayet Et
    adaletli bir gelir dağılımı olsaydı bu kadar fazla başı boş para illegal işler yapan insanların ellerinde dolaşamazdı
    Cevapla
  • Namik 9 yıl önce Şikayet Et
    turuncu , senin rengin ne?
    Cevapla
  • ramazan37 9 yıl önce Şikayet Et
    Kahpelik bunların ruhuna işlemiş...
    Cevapla
  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah belanizi versin satılmışlar .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnsani yardıma kuşatma engeli! Ambargoyu 'Handala' delecek!
Başkan Erdoğan'dan YKS paylaşımı! Gençlere mesaj