Midyat’ta karakola saldırı: 3 şehit, 9 yaralı

Mardin’in Midyat ilçesinde jandarma karakoluna teröristler tarafından bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 asker 2 korucu şehit oldu

Midyat’ta karakola saldırı: 3 şehit, 9 yaralı
Midyat’ta karakola saldırı: 3 şehit, 9 yaralı
GİRİŞ 25.05.2016 20:29 GÜNCELLEME 26.05.2016 06:37
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Mardin'in Midyat ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca Anıtlı Jandarma Karakol Komutanlığı'na bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 1 asker ile 2 korucu şehit oldu, 9 asker de yaralandı.

ERKEN FARKEDEN KORUCULAR ATEŞ AÇTI

Midyat’ın Anıtlı Köyü’nde bulunan Anıtlı Jandarma Karakol Komutanlığı’na bu akşam saat 20.15 sıralarında PKK’lı teröristler tarafından bombalı araçla saldırı düzenlendi. PKK’lıların bomba yüklü araçla yaklaştığını fark eden karakolda görevli korucuların ateş açması üzerine teröristlerin aracı karakol yakınlarında infilak ettirdiği belirtildi. Şiddetli patlamada ilk bilgilere göre karakol komutan yardımcısı astsubay ile 2 geçici köy korucusu şehit oldu, 9 güvenlik görevlisi yaralandı. Saldırının ardından bolgeye ambulanslar ve takviye birlikler sevk edildi.

YORUMLAR 64
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar son çırpınışlarınız Allah ın izniyle. Şanlı ve şerefli soyumuza gücünüz yetmez yetemez evel Allah. Paçavranızla birlikte sonsuza değin cehennemde kalacaksınız. Hainler için yaşasın cehennem...
    Cevapla
  • bir vatandaşınız 7 yıl önce Şikayet Et
    PKK yı ve PYD yi kim destekliyorsa ,sempati duyuyorsa ALLAH BELASINI VERSİN...
    Cevapla
  • Sivaslı 7 yıl önce Şikayet Et
    Doğudaki karakollar, riskli geçiş güzergahları (yol, menfez, vb.) belli mesafelerle gizlenmiş yüksek çözünürlüklü kameralarla Türkiye'nin her yerinden izlenecek şekilde donatılmalıdır. Bu şekilde tuzaklamalar ile bomba yüklü araçların fark edilmesi kolaylaşır. En önemlisi şehit haberleri ile ciğerimiz yanmaz. Satılmış çabulculara karşı biz devletiz, aciz değiliz. Artık daha güvenli tedbirler alınmasını istiyoruz.
    Cevapla
  • Bitirin 7 yıl önce Şikayet Et
    Hep aynı yerler. Midyat cizre nusaybin Şırnak sur idil silopi. Buraları ablukaya alın, tahliye edin.
    Cevapla
  • suleyman d 7 yıl önce Şikayet Et
    Her şehit haberinin yüreğimde oluşturduğu sızının aynını yaşayan milyonlar gibiyim. Birşeyler söylemek yazmak istiyorum ; Yıllar önce yazdıklarım aklıma geliyor, yazamıyorum!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...