Asker o ilçeden böyle çıktı!

Nusaybin'de teröristleri ilçeden temizleyen asker ve polis özel harekat timleri operasyon bitiminde hep bir ağızdan 'Komando Marşı'nı okudu.

GİRİŞ 06.06.2016 01:47 GÜNCELLEME 06.06.2016 23:55
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Mardin’in Nusaybin ilçesinde 14 Mart’ta sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi ile başlayan Atmaca-7 Müşterek Özel Birlik Operasyonu 82. gününde sona ererken, teröristleri ilçeden temizleyen asker ve polis özel harekat timleri operasyon bitiminde hep bir ağızdan 'Komando Marşı'nı okudu.

Güvenlik kuvvetleri, yüksek sesle hep birlikte 'Komando Marşı'nı okudu. Asker ve polislerin hep bir ağızdan okuduğu marş, ilçenin birçok yerinden de duyuldu. Güvenlik kuvvetlerinin hep bir ağızdan okuduğu marşın sözleri şöyle:

"Korku nedir bilmeyiz. Biz dağların erleri. Yuva yaptık göklere. Baş döndüren yerlere. Engel tanımaz aşarız. Yüce engin dağları. El verir uzanırız, mor siyah bulutlara. Ben Türk komandosuyum. Düşmanı çelik pençemle ezerim. Her yerde ben varım. Havada, karada, denizde, çölde. Çatakta ve batakta. Nusaybin'de, Şırnak'ta, Hakkari'de, Diyarbakır'da. Her zaman ve her yerde. Hazır. Daima hazır. Kim; komando. Kim; komando. Olamazsın. Yahh. Olamazsın. Yahh. Komando. Allah. Komando. Allah."

İŞTE O ANLAR! TIKLAYINIZ...

Mardin Valiliği, operasyon kapsamında ilçede 495 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 508 barikatın kaldırıldığını, 52 hendeğin kapatıldığını ve bin 213 El Yapımı Patlayıcı'nın imha edildiğini duyurdu.

70 güvenlik görevlisinin şehit olduğu ilçedeki operasyonlarda, 500’ün üzerinde güvenlik görevlisi yaralandı. Operasyonların tamamlandığı ilçede arama tarama faaliyetlerinin devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR 68
  • DOBRA 7 yıl önce Şikayet Et
    BİZİ özgürce yaşattığınız için, BAYRAĞIMIZI Dalgalandırdığınız için sizleri DUALARLA ANIYORUZ............EBEDİYETE KADAR MUZAFFER OLUN İNŞEALLAH...................
    Cevapla
  • nurcan 7 yıl önce Şikayet Et
    Yiğitlerimiz ALLAH sizleri ömrünüz boyunca korusun iki dünyanızı versin serlamünaleyküm
    Cevapla
  • Murat CG 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Necip milletin , Necip evlatları Bileğinizi hiçbir düşman bükemesin. Dilinizden komando marşındaki ALLAH kelamı eksik olmasın. Bu vatan sizlere minnettardır. Allah yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • ali veli 7 yıl önce Şikayet Et
    Türk deyince hala aklınıza ırk geliyor ya, sizin aklınıza ramazan şerbeti dökeyim.
    Cevapla
  • SULTAN 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHINIZA kurban olum rabbım bu orduyu asla magdur macup ETMESİN..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme