Osmanoğlu: Biz geriye dönersek Batı deliye döner

Şehzade Osmanoğlu, FETÖ’ye karşı Türk milletinin ortaya koyduğu mücadelenin Osmanlı ruhunun ölmediğini gösterdiğini belirtti.

Osmanoğlu: Biz geriye dönersek Batı deliye döner
Osmanoğlu: Biz geriye dönersek Batı deliye döner
GİRİŞ 28.07.2016 12:17 GÜNCELLEME 28.07.2016 12:17
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Osmanlı Hanedanı’nın yıllardır FETÖ’ye karşı olduğunu söyleyen Şehzade Osmanoğlu, örgütün arkasındaki güçlere seslenerek, “Biz geriye dönersek siz deliye dönersiniz” dedi. FETÖ kalkışmasının benzerlerinin Osmanlı’nın son zamanlarında sıkça görüldüğünü kaydeden Osmanoğlu, terör örgütlerinin en tehlikelisinin FETÖ olduğunu vurguladı.  

KORKMADIĞIMIZI DÜNYAYA GÖSTERDİK

II. Abdülhamid  Han’ın dördüncü kuşaktan torunu olan Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, 15 Temmuz gecesi yaşananların, Türk milleti için bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

Osmanoğlu, “Darbeyi haber aldığımda hemen milletimizle birlikte sokaklara çıktık. O günden beri de her gece alanlardayız. Bize verilen eğitim bu. Ben o gün sokaklarda yaşananları gördüğümde, ‘Keşke bu millete zarar gelmeseydi, keşke ölen ben olaydım’ dedim” ifadelerini kullandı. Darbe kalkışmasının yaşandığı sırada Osmanlı’yı hatırladığını anlatan Osmanoğlu, “Devleti Aliye’de hainlere karşı bir korku yoktu. 15 Temmuz gecesi de bu milletin kimseden korkmadığını bir kez daha gördük ve dünyaya da gösterdik” diye konuştu. 

HAİN KALKIŞMALAR HEP OLDU, DEVAM EDECEK

Osmanlı’nın son dönemlerinde FETÖ kalkışmasına benzer ayaklanmaların ordu içerisinde sıkça yaşandığını hatırlatan Osmanoğlu, şöyle konuştu: “Bizim ecdadımız fethetmek istediği topraklara giderken ordunun en önünde giderlerdi. 15 Temmuz günü de biz hain darbecilere karşı milletin en önünde yer aldık. Bu geçmişte de böyleydi, şimdi de böyle. Biz her daim bu millete siper olmaya hazırız. Bu tür kalkışmalar Osmanlı’da da çok fazla oldu.

Sultan Abdülaziz’in bilekleri kesildi, dedem Sultan Abdülhamid binbir türlü ayak oyunlarıyla tahtan indirilmeye çalışıldı. Hain girişimler hep oldu, olmaya devam edecek. Biz İslam’a bağlı kaldığımız müddetçe bizim bileğimizi kimse bükemeyecek. Ben Sayın Cumhurbaşkanımıza Recep Tayyip Erdoğan demiyorum, Recep Tayyip Osmanoğlu diyorum. Biz kendisini aileden görüyoruz. Biz Osmanlı hanedanı olarak her zaman onun yanındayız.”

ŞEYTANİ OYUNA ALET OLMUŞ CASUSLAR

Osmanlı Hanedanı’nın Türkiye Cumhuriyeti’nin yanında olduğunu kaydeden Şehzade Osmanoğlu, “Darbe kalkışmasını yapan askerlerin bu ülkenin askeri olmadığını düşünüyoruz. Milletin meclisini bombalayan, havaalanlarını işgal eden, milletin üzerine tanklarla saldıran bu askerler, şeytani bir oyuna alet olmuş casuslardır.

Bu devlet hepimizindir. Birlik ve bütünlük içerisinde olduğumuzda bu necip milleti kimse yıkamayacaktır. Halkın seçtiği siyasilere saygı duymayan FETÖ, Türk milletinin gücü karşısında yenilmiştir. Alçakları en iyi şekilde cezalandırılması konusunda devletimize güveniyoruz. Darbe girişimi sonrası sosyal medya üzerinden yapılan kara propagandalara karşı vatandaşlarımızın dikkatli olması gerekiyor” dedi. 

TERÖR ÖRGÜTLERİN EN AZILISI FETÖ

FETÖ’ye mensup militanların Osmanlı adını kendi çıkarları için kullandığını vurgulayan Osmanoğlu, Türk’ün gücünü 15 Temmuz’da bütün dünyanın gördüğünü anlattı ve ekledi: “Benim her zaman söylediğim bir söz var: ‘Biz eğer geriye dönersek siz deliye dönersiniz’ biz bunu FETÖ’ye ve arkasındaki Batılı güçlere gösterdik. Ben bu FETÖ’nün hain olduğunu çocukluğumdan beri biliyordum.

FETÖ liderini de hiç sevemedim zaten. Bu örgüt Osmanlı ailesinin de önüne hep engel olarak çıktı. Veraset davalarımız bu örgütün hâkim ve savcıları yüzünden yıllardan beri sonuçlanmadı. FETÖ Osmanlı adını kendisi için kullandı. Ama Osmanlı’yı hiçbir zaman sevmedi. Dünyadaki terör örgütlerinin en tehlikesi FETÖ.” 

YORUMLAR 7
  • mert 7 yıl önce Şikayet Et
    osmanlı gerçektir
    Cevapla
  • evladi fatihan 7 yıl önce Şikayet Et
    aslini inkar eden haramzade nesebiyle gururlanan ahmaktir. burda osmanli dusmanligu yapan yorum yazanlarda ahmagin onde gidenidir. geri gel ey osmanli. ecdadimizi rahmetle aniyoruz
    Cevapla
  • Ramo 7 yıl önce Şikayet Et
    Metin tetik (çi)sen ve senin gibilerin ecdat düşmanlığı tarih cehaleti ve ihaneti nedeniyle onursuz politikacılar 150 yıldır maalesef var.
    Cevapla
  • Metin Tetik 7 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı Osmanoğlu; demek ki geriye dönerseniz batı deliye dönermiş... vah ! vah ! 50-60 senedir sen ve ÇİRKİN-ONURSUZ POLİTİKACILARIN onların kapısında kabul edilmeyi bekliyorsun !
    Cevapla
  • Anonim 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu, rahatsız olmuşa benziyorsun :)
    Cevapla
  • Metin Tetik 7 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı batıp gitmiş, ama ruhu batmamış ! Çürüyüp kokuşup batıp gitmiş ama haremi zengin bir imparatorluğa hayranlık ifade edeceğim diye komik duruma düşülüyor... Avrupa'da camiden ve köprüden başka bir eseri varsa gösterin dişimi kırın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti