Suşehri'nde halkı heyecanlandıran sesler

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde sabah saatlerinde gökyüzünden gelen patlama sesleri, vatandaşlar arasında panik yaşanmasına neden oldu.

Suşehri'nde halkı heyecanlandıran sesler
Suşehri'nde halkı heyecanlandıran sesler
GİRİŞ 22.01.2007 13:33 GÜNCELLEME 22.01.2007 13:33

Patlamaların, hava boşluğuna düşen uçaklardan geldiğinin öğrenilmesi üzerine, belediye megafonlarından anonslar yapılarak, vatandaşlar sakinleştirildi.
Edinilen bilgiye göre, bu sabah saat 10.00 sıralarında Suşehri İlçesi semalarından art arda gelen patlama sesleri, vatandaşlar arasında paniğe neden oldu.

Patlamalar nedeniyle Polis İmdat 155 telefonuna ihbarlar yapılmasının ardından araştırma yapan yetkililer, havadaki patlama seslerinin, Suşehri üzerinde giden uçakların hava boşluğuna düşmesi neticesinde çıktığını ve korkulacak bir şey olmadığını tespit etti.

Vatandaşların tedirgin olması nedeniyle de belediye megafonlarından anonslar yapılarak, sakin olunması istendi.
Bu arada patlamayı duyan vatandaşlar, balkonlara çıkarak sesin geldiği yerlere bakarken, bir vatandaş ise patlama sesiyle korktuğunu belirterek, 'Sabah saatlerinde patlama yaşandı.

Çok korktuk. Hemen kendimizi dışarı attık. Sonra da yapılan anonslarla korkulacak bir şey olmadığını ve patlamaların hava boşluğuna düşen uçaklardan geldiğini öğrendik' dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!