Sefaköy'de metrobüs kazası: Ölü ve yaralılar var!

İstanbul D 100 Sefaköy-Çobançeşme yönünde bir araç metrobüs yoluna girdi. Meydana gelen kazada, bir kişinin hayatını kaybetti.

GİRİŞ 11.10.2016 13:39 GÜNCELLEME 11.10.2016 15:37
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

5 Karayolu Sefaköy mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobil metrobüs yoluna girdi. Kazada araç sürücüsü Muhammet Reza hayatını kaybederken metrobüs seferleri durdu.

Kaza, E-5 Karayolu Sefaköy mevkiinde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Avcılar istikametinden Topkapı istikametine seyir halinde olan 34 MH 939 otomobilin sürücüsü Muhammet Reza, direksiyon hakimiyetini kaybedince araç metrobüs yoluna girdi. Reza’nın kullandığı otomobil, Avcılar istikametine giden metrobüsle kafa kafaya çarpıştı.



Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri sıkışan Muhammet Reza’yı araçtan çıkardı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Muhammet Reza’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobil sürücüsünün feci şekilde hayatını kaybettiği kazada metrobüs şoförü hafif şekilde yaralanırken yolcuların sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi.

Kazanın ardından metrobüs seferleri kısa süreliğine durdu. Bazı yolcular metrobüslerden inerek farklı yollar kullanmak için yaya olarak yürürken, metrobüs duraklarında uzun kuyruk oluştu.

Hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Muhammet Reza’nın cesedi Yenibosna Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin olay yeri temizleme çalışmaları devam ederken polis kazayla ilgili inceleme başlattı.





 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 16
  • Ertugrul Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    vay be neden bizim ülkemizde bir işe hemen el atilmaz arkadas kac kişinin ölmesi beklenir!!
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar metrobüş hattında evet sıkıntılar var...bir an önce düzeltilmeli de.. Ancak keşke olmasa idi... o taksiyi kullananın hiç mi suçu yok... Kontrol kaybetmiş metrobüs yoluna girmiş...
    Cevapla
  • bekir 7 yıl önce Şikayet Et
    herşey zorlastirildi kaza enaza indirilecek dediler çoğu vatandaş araç kullanmaktan korkar oldu onca para verdiler ehliyet alamayan lar bu zorluklara rağmen yine can kaybı yine kaza nerde bu kazaların enaza ineceği nerde bu kadar ölen insan lar herşeyi zorlastirmayi bilirsiniz de bunlara neden çözüm olmuyor bizler o kadar ücret verdik ona rağmen başarılı olamadık zorluklar karşısında mağdur olanlar hep bizler olduk yinede engel değilmiş demekki bizim kaybetmemiz bu kazalara zorluk engel olmuyorsa başka çözüm aransin araçlara acil fren sensoru veya yollarla ilgili bsey
    Cevapla
  • Hakkı Söyler 7 yıl önce Şikayet Et
    Beton Bariyer Şart!!!
    Cevapla
  • ahmet özcan 7 yıl önce Şikayet Et
    Artık ölüme alışmışlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak