FETÖ bunu defalarca denedi!

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’un ölümüyle sonuçlanan suikastte yine FETÖ parmağı olduğu ortaya çıktı.

FETÖ bunu defalarca denedi!
FETÖ bunu defalarca denedi!
GİRİŞ 20.12.2016 10:50 GÜNCELLEME 20.12.2016 10:51
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Haber7- Analiz

Rus Büyükelçi'ye suikast düzenleyen Mevlüt Mert Altıntaş'la ilgili önemli detaylar ortaya çıkıyor. 

Rusya Büyükelçisi Andrey Gennadiyeviç Karlov Ankara’da, Çağdaş Sanatlar Merkezi'ndeki bir resim sergisinin açılışında silahlı saldırıya uğrayarak öldürüldü.

Karlov suikasti de FETÖ'nün ülkeyi kaosa sürüklemek ve Türkiye'yi dışarıda zora sokmak için düzenlediği suikastlerin biri olduğu ortaya çıktı. 15 Temmuz’da Türkiye’yi darbeyle yıkamayanlar, şimdi de kaos senaryosunu sahneye sürdüler. Türkiye’yi kaosa sürüklemek için en önemli dış desteğimiz olan Rusya’ya karşı suikast düzenlediler. 

FETÖ'nün Karlov suikasti ve Rus uçağının düşürülmesi hadisesi bize açıkça bir parmağın Türk-Rus ilişkilerinin bozulması için çabaladığını gösteriyor.

FETÖ'NÜN UYUYAN HÜCRELERİ

Darbe girişiminden sonra, 15 Temmuz türünde bir darbe yapma kabiliyetleri kalmayan FETÖ'nün “Uyuyan hücrelerini harekete geçirip, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere stratejik hedeflere yönelik suikastlar düzenleyebilirler” deniliyordu. İntihar eylemlerinden endişe ediliyordu. Büyükelçi Karlov’a yönelik suikast bunu gösterdi.

TAHİR ELÇİ SUİKASTİ İLE BİRE BİR AYNI

Rusya Büyükelçisi Andrey Gennadiyeviç Karlov'un tüm kameralar önünde dünyaya servis edilerek öldürülmesi akıllara Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin ölümünü getirdi. İki cinayetin de dünyaya göstere göstere işlenmesi FETÖ'nün kaos senaryosunun bir planı gibi görülüyor. Tahir Elçi cinayeti ile Kürt halkını sokağa dökmeyi amaçlayan hainlerin planı tutmayınca yine aynı yöntemle işledikleri Karlov cinayeti ile Türk-Rus ilişkileri koparılmak istendi. 

FETÖ BAĞLANTILI CİNAYET

Saldırgan 24 Haziran 1994 Aydın Söke doğumlu, Manisa Şehzadeler nüfusuna kayıtlı, Söke Cumhuriyet Anadolu Lisesi mezunu, İzmir Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksek Okulu mezunu ve halen Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görev yapan polis memuru çıktı.

FİRARİ FETÖ'CÜNÜN EVİNDE KALIYORDU

Karlov cinayetinin katilin, daha önce Today's Zaman'ın Ankara temsilciliğini yapan firari FETÖ'cü Abdullah Bozkurt'un evinde kaldığı tespit edildi.

TÜRKİYE HIZLI HAREKET ETTİ OYUNU BOZDU

Büyükelçi Karlov'un Ankara'da suikaste kurban gitmesinin hemen ardından Türk ve Rus liderlerin ilişkilere gelebilecek zararı önlemek için hızla harekete geçtiğini belirtiyor. Rusya konuyla ilgili bilgilendirildi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya devlet başkanı Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve neticede iki ülkeden de suikastin provokatif bir terör saldırısı olduğu konusunda fikir birliğine varıldı. Bu hain suikast yine amacına ulaşamadı.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 27
  • erg 7 yıl önce Şikayet Et
    muhsin yazicioğlu suikastida arastirilmali......
    Cevapla
  • baran 7 yıl önce Şikayet Et
    hirany dink cinayeti dahil tūm faili meçhul cinayetlerin arkasinda bu seytani örgut var
    Cevapla
  • emine 7 yıl önce Şikayet Et
    bu ve bunun gibileri (islam görünüp islamı kötüleyen kendini müslüman zanneden yaratıkları) kahreyle allahım. bu adam bizim evimizde müslüman evinde misafir elçi lan nasıl öldürürsün bu elçiyi. öbür dünyada nasıl hakkını verecen adamın .birde müslümanım diyor kalleş herif.ha ne oldu sen de cehennemde yanacan inşallah.
    Cevapla
  • ysd 7 yıl önce Şikayet Et
    Bana Hırant Dink cinayetini hatırlattı. O da Türkiye'yi zor duruma düşürmek için yapılmıştı. O zaman devlet niye koruyamadı diye sormuştuk. Meğer korumakla görevlendirilen kişiler yapmış.
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    fetö çok kurnaz darbe girişimini ekibinin yüzde 5 ile denedi şu an yakalanan ve tutuklanan fetö elemanlarının toplamından yüzde 65 dahası uyuyan hücre ve bunlar halen görevde ve ayrıca gürcistana çok miktarda fetöcü kaçtı neden türkiye o suçluları istemiyor? isimleri hatta türkiyedeki ev adresleri biliniyor polis geliyor nerde? yok ha tamam geri gidiyor gürcistanla suçluları iade anlaşmamız yokmu? daha bugün cumhurbaşkanımız gürcistan lideri ile görüştü bu suçluları ki epey var neden istemedi böyle dostluk olurmu hem darbecileri ülkende saklayacaksın hemde Türkiyeyle dostuz diyeceksin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı