İETT'den metrobüs açıklaması

İETT'den İstanbul'daki metrobüs seferlerindeki yeni uygulama hakkında açıklama geldi.

 İETT'den metrobüs açıklaması
İETT'den metrobüs açıklaması
GİRİŞ 08.03.2017 22:46 GÜNCELLEME 09.03.2017 00:07
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İETT'den İstanbul'daki metrobüs seferlerindeki yeni uygulama hakkında açıklama geldi.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"İstanbul’a özgü bir çözüm olarak hizmet veren ve günde yaklaşık 1 milyon yolcu taşıyan metrobüs hattında, sefer sayımızı artırdık.

9 Mart’ta pilot olarak başlatacağımız uygulamayla; metrobüs hattında Beylikdüzü, Avcılar, Zincirlikuyu ve Söğütlüçeşme ana duraklarımızda, çıkış yapan araçlarımız mevcut yolcuyu aldıktan sonra bekleme yapmadan harekete geçecek. Güzergâhında, tüm duraklarda durarak; yolcu indirme ve bindirme işlemini yaparak ilerleyecek. Metrobüs hattında araçlarımızın günlük hizmet kapasitesini ve verimliliğini artırmaya yönelik bu uygulamamızla ilgili, pilot çalışmalarımız tamamlandığında daha detaylı bilgi vereceğiz. 

Bu aşamada düzeltilmesi gereken nokta, metrobüs hattında ekspres sefer yapılmayacağıdır. Metrobüs hattımızda ulaşım hızını ve konforunu yükseltmek için planlanan bu uygulama, haberinizde belirttiğiniz gibi; ara duraklarda durmadan sefer yapacak yeni bir hat uygulaması değildir." ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR 9
  • yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    onu bunu bırakında uzuncayır durağına sabah iş saatinde boş araç gönderin dolu araç geliyor boş araclar direk diğer duraklara gidiyor e diğer duraklarda cepten şikayet telefonu yağıyor...uzuncayır metro aktarma duragı sayın yetkililer..
    Cevapla
  • KahramanMaraşlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Ülkenin 4'te 1'i tek bir şehre doluşursa olacağı bu.
    Cevapla
  • Emrah Zeytin 7 yıl önce Şikayet Et
    Şu yorumlara bakıyorum da hep şikayet ediyorsunuz. Biraz şükredin yahu. Metrobüs yokken de raylı raylı diye tutturuyor muydunuz ?
    Cevapla
  • cahilim 7 yıl önce Şikayet Et
    sahilden , deniz üsttünden otoban lazım... silivriden başlayacak yenikapı dan bitecek... kadıköy den başlayacak gebze den bitecek, etkili ses getirecek, üç beş koldan köklü cesur projeler istiyoruz
    Cevapla
  • nurettin derik 7 yıl önce Şikayet Et
    Prof.Dr. Ahmet Vefik Alp böyle bir projeyi uzun yıllar önce önermişti.
    Cevapla
  • 60aydabiter 7 yıl önce Şikayet Et
    aynı hat üzerinden silivriye kadar alttan metro lazım , bu bilinen gerçek , halen bu kuru tribün çözümleri ve açıklamaları niye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak