Tur otobüsü devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Marmaris karayolunun Sakar Geçidi mevkiindeki virajlı rampada bir tur otobüsü devrildi. Kazada 24 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 13.05.2017 12:53 GÜNCELLEME 13.05.2017 23:19
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Muğla'da yolcu minibüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu ölü ve yaralıların olduğu bildirildi Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 03 FR 247 plakalı minibüs, Muğla-Antalya karayolu Sakargeçidi mevkisinde uçuruma yuvarlandı.

Kazada minibüste bulunan yolculardan ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Ekiplerin bölgedeki kurtarma çalışmaları sürüyor.

Marmaris'te ölenlerin kimlikleri belli oldu

VALİ ACI HABERİ VERDİ

Muğla Valisi Amir Çiçek, yaptığı açıklamada 24 kişinin hayatını kaybettiğini 10 kişinin de ağır yaralı olduğunu açıkladı. Vali'nin verdiği bilgiye göre tur otobüsü yerli turistleri taşıyordu.

Kaza yapan araçta 34 kişinin bulunduğu belirtti. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 70
  • Muhendis 6 yıl önce Şikayet Et
    Beyler meselenin bir de teknik boyutu var: bu tur araclar yuk tasimak icin tasarlanmis kamyon/kamyonet mekanik duzenegi ustune sadece camli bir metal kasa oturtulmasindan ibaret. Eskiden Anadol ve Murat otomobil vardi onun devami olan akil duzeni. Yolcu tasimak icin tasarlanan araclarin ciddi kalite sistemine sahip olmasi gerek.maliyet ve rekabet fiyatla devil kalite ile olmali. German style!
    Cevapla
  • zigana6161 6 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman toplumların ahlak değerlerine saldıran programlar yerine, TV erde trafik konusunda teknik bilgiler verilir yarışmalar düzenlenirse trafik kazaları büyük ölçüde engellenecektir. Aracın düzenli bakımı, sürücünün yorgunluktan kaynaklı dikkatsizliği trafik kazalarının başlıca nedenleridir. Kazayı yapan sürücünün, aracın hızını uzun süre firenle kontrol altında tutmuş olması çok büyük ihtimaldir. Bu nedenle ısınan kampanalar fren merkez lastiklerinin iş görmez duruma gelmesine sebep olmuştur.
    Cevapla
  • Hatay'dan metin 6 yıl önce Şikayet Et
    ilkönce trafik kurallarında özellikle toplu taşımacılık yapan sürücülerde sabır olcak, bu sürücü adaylarını sabır, testinden geçirecen daha dahasonra normal trafik eğitimini verecekler. yoksa cezaymış şu bu boşuna. Allah'tan ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar versin. (Sabır ve eğitim tam anlamıyla harikalar yaratır).
    Cevapla
  • İzci 6 yıl önce Şikayet Et
    En kısa zamanda tur ve servis araçlarına ve şöförlerine yönelik bir çalışma yapılması şart.
    Cevapla
  • Yozgatli 6 yıl önce Şikayet Et
    Surda yorumlari okudum ,ve herkes Cezalarin caydirici olmadigini söylüyor.aslinda haklilar cezalar caydirici olsa Avrupa gibi herkes kurallara uyar,uymayanin cani yanar.Ölenlere Allah rahmet eylesin Ailelerine Allah sabir versin Ates düsdügü yeri yakiyor yaralilara acil sifalar dilerim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı