Şehit Tümgeneral ile ilgili dikkat çeken detay

Şırnak'ta düşen askeri helikopterde bulunan ve şehit olan Tümgeneral Aydoğan Aydın'la ilgili anlamlı bir detay ortaya çıktı.

GİRİŞ 31.05.2017 23:36 GÜNCELLEME 01.06.2017 09:25
Bu Habere 162 Yorum Yapılmış

Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinden kalkan ve yüksek gerilim hattına takılarak düşen helikopterin içerisinde teröristlere kan kusturan ve yıllarca girilemeyen bölge olarak bilinen Kato Dağı operasyonunu idare eden 23. Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın da bulunduğu belirtildi.

YILLARCA GİRİLEMEYEN BÖLGE OLARAK BİLİNEN KATO DAĞI'NA GİRMİŞTİ

Uludere ilçesi Şenoba beldesinden birlikleri denetlemek amacıyla kalkan COUGAR tipi helikopter, kalkışından kısa bir süre sonra yüksek gerilim hatlarına takılması sonucunda saat 20.55 sularında düşmüştü. Kazada 13 asker şehit olurken, helikopterde yıllarca girilemeyen bölge olarak bilinen Kato Dağı operasyonunu yöneten 23. Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın da bulunuyordu.

İKİ GÜN ÖNCE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'LA TELEFONDA GÖRÜŞMÜŞTÜ

PKK ile mücadele önemli görevler üstlenen şehit Tümgeneral Aydın, geçtiğimiz gün Şırnak'a giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte Kato Dağı'na çıkmış ve burada Cumhurbaşkanı Erdoğan'la telefonda görüşerek operasyon hakkında bilgi vermişti. O anlar kameralara da yansımıştı.

YORUMLAR 162
  • ardahanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şehadetini kabul etsin bizlerede nasip etsin insallah
    Cevapla
  • zabit 6 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu'nun ve chp'lilerin şehit cenazelerine katılmaları insanın zoruna gidiyor. Hem kırmızı flarlı kız için taziye yapacaksın hemde şehit cenazelerine utanmadan gidip boy göstereceksin
    Cevapla
  • semsi 6 yıl önce Şikayet Et
    icler Acisi sehitlerimiz Varken Show Tv Atv Tv Star Tv Evlenme Programlarinda Hiz Kesmeden Devam Ne Millete Saygilari Kalmis Ne Devlete Bizim icimiz Yanarken Lay Lay Lom. Birde Mübarek Ramazan Ayinda Bu Tür programlari Yayinliyorlar Rütükü Göreve Davet Ediyorum Ve Kiniyorum.!!
    Cevapla
  • Derhalhareketegeçin 6 yıl önce Şikayet Et
    Burnuma kötü kokular geliyor savcılık derhal araştırmalı daha tazeyken üstüne gitmelidir nede olsa içimizde fetöcü gibi aynı birçok zihniyetliler var
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    gökçeada dan alay komutanımızdı. Gerçekten TSK nin böyle komutanlara ihtiyacı var. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz