İstanbul'da sağanak ve dolu

Meteoroloji'nin vatandaşı uyardığı şiddetli yağış, akşam saatlerinde İstanbul'u esir aldı

GİRİŞ 27.07.2017 18:05 GÜNCELLEME 27.07.2017 19:47
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından beklenen şiddetli yağış akşam saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı.

Silivri ve Beylikdüzü tarafında başlayan şiddetli yağmurla birlikte dolunun da etkili olduğu görüldü. Şiddetli yağmur ve dolu bölgede etkisini sürdürüyor.

Öncelikle Edirne ve Kırklareli’nde öğle saatlerinde görülen sağanak yağmurun akşam saatlerinde İstanbul'un genelinde etkili olmaya başladı.

TRAFİK DURDU!

İş çıkış saatine denk gelen çok şiddetli yağış nedeniyle bazı yolları su bastı.

Dolu ve yağmur yağışı sırasında önlerini görmekte zorluk çeken sürücüler yol kenarlarına çekerek havanın düzelmesini bekledi.

Metro, metrobüs, tren ve tramvay duraklarında da vatandaşlar mahsur kaldı.

UÇAKLARI OLUMSUZ ETKİLEDİ

İstanbul'da yağmurun etkili olduğu akşam saatlerinde, 'CB' (kümülonimbus) olarak adlandırılan, kötü hava koşullarına ve yıldırımlara neden olan elektrik yüklü bulutlar Atatürk Havalimanı'na inecek uçakları olumsuz etkiledi

KIZILAY: BULUNDUĞUNUZ YERDE KALIN

Kızılay'dan "İstanbul'da yoğun yağmur, dolu ve boran sebebiyle bulunduğunuz yerde en az 1 saat kalın. Camlardan uzak durun" açıklamasında bulunuldu.

İSTANBUL BİR ANDA KARARDI

İstanbul dakikalar içinde karanlığa büründü. Avrupa yakasında gökyüzü eşine ender rastlanır yoğunlukta bulut örtüsüyle kaplandı.

Yağışla birlikte rüzgarın da kuzey yönünden kuvvetlice ve aralıklarla  fırtına şeklinde (20-60km/s) esmesi bekleniyor.

ÖNEMLİ UYARI

Meteoroloji vatandaşları yaşanabilecek ani sel, lokal su baskını, yerel dolu  yağışı ve yıldırım düşmesine karşı dikkatli olmaları karşında uyarmıştı.

YORUMLAR 19
  • adnan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir musibet bin nasihatten evladir eee ne demisler nankor olma ve her sey görene! Köre ne ???
    Cevapla
  • gonyali 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis bi el at lütfen nedir bu 24 saat istanbul haberi yok istanbula 3 havalima, köprü, türkiyenin en büyük camii...., gonyaya gelince elde var 0, niye gonya güzel uluslar arasi bir hava limani yapilmiyor? niye deniz gonyaya gerip üstüne birde köprü yapilmiyor? bunu yapabilmek icin fatih veya 3 ayda devirimi yapabilecek insanlar lazim, anlayan anladi ne demek istedigimi, KK gibiler zaten anlamaz
    Cevapla
  • Bahadır 6 yıl önce Şikayet Et
    Aciz insanoğlu.Deprem olur Allah ,yağmur yağar yıkılır ortalık Allah, kar gelir Allah ,ölüm olur Allah.Ne zaman başarılar gelir BEN yaptım olur.Gerçekten bizi ateş paklar başka hiç bişey paklamaz.Nankörlükde nirvana bile az kalır insanın yanında.
    Cevapla
  • islam 6 yıl önce Şikayet Et
    eee sadece afad olunca allah ı hatırlıyoruz,allah cc bir ayette kullara afad,musibet,bela göndermem kullar istemedıkten sonra diyor acaba biz bunu istemiyormuyduk,etrafımıza bir bakalım toplumumuz islamdan uzaklaşıyormu,yakınlaşıyormu,ne kadar örtünuyoruz,ne kadar namaz kılıyoruz
    Cevapla
  • Kuran 6 yıl önce Şikayet Et
    Belkide İslamı namaz örtünmekten ibaret sayıp büyük günahlar işlendiğinizden zulüm olduğundan böyle oluyordur. Kuran yaşanmıyor.
    Cevapla
  • Abdd 6 yıl önce Şikayet Et
    Chp ye göre bunların hepsi kontrollüdür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konya Büyükşehir ve Karatay Belediyesi’nden tarihi proje
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı