Erdoğan cam filmi cezalarına kızdı! Talimatı verdi

Araçlara sonradan takılan cam filmine ceza kesilmesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da kızdırdı.

Erdoğan cam filmi cezalarına kızdı! Talimatı verdi
Erdoğan cam filmi cezalarına kızdı! Talimatı verdi
GİRİŞ 09.11.2017 10:04 GÜNCELLEME 09.11.2017 12:36
Bu Habere 389 Yorum Yapılmış

Erdoğan'ın başkanlık ettiği AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında araçlara sonradan takılan cam filmlerine kesilen cezalar da tartışıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşında büyük tepkisini toplayan cezalarla ilgili olarak “Genelge yayınlayın, düzeltin bu işi'' dediği iddia edildi.

 

ÇALIŞMA YAPILACAK

Erdoğan, konuyla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın çalışma yapmasını istediği belirtiliyor.

KESİLEN CEZALAR İLE İLGİLİ DE DÜZENLEME

MYK toplantısında Başbakan Binali Yıldırım, parti yöneticilerine “Ceza kesilmeyecek, kesilen cezalarla ilgili de çalışma yapılacak” bilgisini verdi.

YORUMLAR 389
  • mahmut 6 yıl önce Şikayet Et
    yasak kalksin
    Cevapla
  • enver 6 yıl önce Şikayet Et
    sn. cumhurbaşkanım, bu kaoslara neden meydan veriyorlar. sizleri yanlış mı bilgilendiriyorlar. ilgili birimler küçük bir anket yapsa idi ne olurdu sanki. sizleri de zor durumda bırakmayacaklardı... yaptım oldu mantığı olur mu hiç? ilgili bakanın bursadaki ssk görevlilerini görevden almasını takdirle karşılıyorum. ancak benzer olayların meydana gelmesinden önce olmalı idi. kamuda yetkili ancak ehil olmayan kişilerin zafiyet yaratmaya devam edeceklerini tahmin ediyorum. bakanlık merkezinde olabileceği gibi, maiyetinizde bulunan kişiler de olabilir kanaatindeyim...
    Cevapla
  • Devletini seven 6 yıl önce Şikayet Et
    Devlet baba izin verdi .300teleye.çam filim takdırdım.sök dedi.söktüm kendim.bir daha bu neyin nesi.doğru söylüyor.güvenlik güçleri.içersi çoğu araçların.gözükmüyor.
    Cevapla
  • Serkan52 6 yıl önce Şikayet Et
    Cam film yasağı zaten vardı. 2918 Karayolları Trafik Kanunu 30/1b madde, sadece muayene istasyonları hafif kusur veriyordu...
    Cevapla
  • vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    Bedelli bekliyenler bu vatan sizin degilmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi