TSK'dan açıklama! Şehit sayısı 11'e yükseldi

Zeytin Dalı harekatının 22. gününde TSK, 9 askerin şehit olduğunu 11 askerin de yaralandığını açıkladı.

TSK'dan açıklama! Şehit sayısı 11'e yükseldi
TSK'dan açıklama! Şehit sayısı 11'e yükseldi
GİRİŞ 10.02.2018 23:06 GÜNCELLEME 11.02.2018 01:03
Bu Habere 461 Yorum Yapılmış

Zeytin Dalı Harekatı'nın 22. gününde, düşen Atak helikopterinde şehit olan 2 asker ile birlikte şehit sayısı 11'e yükseldi, 11 asker de yaralandı.

Operasyonlarda, PKK/KCK/PYD-YPG ve DAEŞ mensubu en az 39 teröristin de etkisiz hale getirildiğinin tespit edildiği aktarıldı.

TSK'DAN YAPILAN İLK AÇIKLAMA:

TSK'dan yapılan açıklamada ''Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 10 Şubat 2018 tarihinde, Afrin’de devam eden operasyonlar esnasında 3 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 5 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.

15 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Söz konusu operasyonlarda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu en az 15 teröristin etkisiz hale getirildiği tespit edilmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olaylarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen yaralılarımıza acil şifalar dileriz.'' ifadeleri yer aldı.

 


İKİNCİ AÇIKLAMA: 2 ŞEHİT 4 YARALI

TSK'nın yaptığı açıklama şu şekilde;

"Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 10 Şubat 2018 tarihinde, Afrin’de devam eden operasyonlar esnasında 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 4 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.

Söz konusu operasyonlarda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu en az 11 teröristin etkisiz hale getirildiği tespit edilmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen yaralılarımıza acil şifalar dileriz."

TSK'DAN YAPILAN ÜÇÜNCÜ AÇIKLAMA: 4 ŞEHİT, 2 YARALI

Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 10 Şubat 2018 tarihinde, Afrin’de devam eden operasyonlar esnasında 4 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 2 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.

Söz konusu operasyonlarda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu en az 13 teröristin etkisiz hale getirildiği tespit edilmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

YORUMLAR 461
  • cahit57 6 yıl önce Şikayet Et
    çok şehit verdik kayıplarımız daha az olmalıydı yavrularımızı acele ederek ateşe atmamalı daha dikkatli davranilmalidir
    Cevapla
  • KIRŞEHİR 6 yıl önce Şikayet Et
    Sabırlı olalım. İstikbal güzel olacak inşaallah. Hepimiz imtihandayız. Rabbimiz sonumuzu hayırlı eylesin. Kahraman Ordumuza maddi ve Manevi güç versin. Allah (CC) Milletimizi Devletimizi Ordumuzu MUZAFFER MUHAFAZA ve MUVAFFAK eylesin.İnşaallah.
    Cevapla
  • Bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    Afrin zaten terör örgütünün yuvası komple yok edilmeli neden benim mehmetcigim ölsün amarikan tam enbuyuk düşmanı mız Kahrolsun amarikan Yahudiler Haçlı zihniyeti
    Cevapla
  • Deniz 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına hergün 3 5 9 şehit olucana bikere de 10 bin olsun bende dahil ama bitsin yakın yıkın yataklık edene su vereni yakın bütün maaşımı vereyim iste devletim canımı vereyim ama hiç tanımadığım şehit evlattları için bile canım yanıyo allahım sen güç kuvvet ver bize bende evladımda karımda anamda babam da bu ordunun bi fertiyiz yakın yıkın duröayın uyku uyumasın biz uyumuyoz trt yayın yapsın teslim olun olmazsanız ananız ağlıcak diyin hergün anam ağlasın tahamül kalmadı
    Cevapla
  • Aslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Kederli ailelerine Rabbim sabırlar versin. Şehitler ölmez vatan bölünmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü