Bitlis'te EYP patladı: 1 asker şehit oldu

Bitlis kırsalında sürdürülen operasyonlar sırasında PKK'lı teröristlerin döşediği el yapımı patlayıcını inflak etmesi sonucu 1 asker şehit oldu.

Bitlis'te EYP patladı: 1 asker şehit oldu
Bitlis'te EYP patladı: 1 asker şehit oldu
GİRİŞ 11.04.2018 00:00 GÜNCELLEME 11.04.2018 00:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, bugün akşam saatlerinde Bitlis-Diyarbakır Karayolu üzerinde bulunan Karınca Karakolu yakınındaki kırsal alanda meydana geldi. Operasyona çıkan askerlerin geçişi sırasında daha önceden teröristler tarafından araziye yerleştirilen el yapımı patlayıcı inflak etti. Patlayıcının inflak etmesi sonucu 1 asker şehit oldu. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatılırken, şehidin cenazesi otopsi için Muşa gönderildi.

Sabah saatlerinde Muşta düzenlenecek törenin ardından şehit cenazesinin memleketine gönderileceği belirtildi. 

YORUMLAR 2
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar askeri kapasitemize ve bu kadar milyon dolarlık harcalamalara rağmen bu pkk bitmemesi anormal değil mi? heron,zırh araçlar var,helikopter var,savaş uçakları,tanklar var, daha ne olsun halen pkk ciddi şekilde varlığı koruyor olması dikkat çekiyor.galiba bu iş savaşla olmayacak gibi görunuyor.çözüm sürecindeki 2015 teki türkiye ekonomisi(dolar 2,60 tl) ile 2018 deki (dolar 4,11) ekonomi karşılaştırın türkiyenin bu savaştaki sadece ekonomik kayıpları ordada.
    Cevapla
  • öz 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin.!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü