MHP'li Kalaycı: Af çıkacak bunun geri dönüşü yok

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, “Bunun geri dönüşü yok artık af çıkacak” dedi.

GİRİŞ 31.05.2018 16:49 GÜNCELLEME 31.05.2018 17:10
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Seçim bölgesi Konya’da çalışmalarını sürdüren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP’nin daha önce verdiği seçim vaatlerinin gerçekleştiğini hatırlatarak, terör suçları ile kadın ve çocuğa yönelik suçlar hariç af çıkacağını kaydetti. 

Cezaevlerinde doluluk nedeniyle aynı yatağı 3 kişinin paylaştığını, bu durumu terör örgütlerinin faaliyet göstermeleri için bulunmaz bir fırsat olarak değerlendirdiğini anlatan Kalaycı şöyle konuştu: “Bizim af çıkarılması konusunda malum bir girişimimiz var. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bunu gündeme getirmişti. Bu konu da da beklenti var. Ayrıca ihtiyaç var. Teröristler, terör suçları hariç kadına çocuğa karşı işlenen suçlar hariç, çocuk istismarı, kadın katilleri tecavüzcüler bu suçlar hariç bir af çıkarılmasını inşallah sağlayacağız. Bu konuda şöyle de bir sıkıntı var, şu anda hapishanelerimizde vardiya halinde aynı yatakta 3 kişi yatmak durumunda kalıyor. Bu derece hapishaneler dolmuş vaziyette. Bu da terör örgütleri için gerekli faaliyetleri gösterme açısından önemli bir imkan sunuyor. Onlar için bulunmaz bir fırsat, bulunmaz bir ortam. Bunlar da dikkate alınarak bu düzenleme mutlaka yapılacak, bunun geri dönüşü yok artık". 
 

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 82
  • Bektaas 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın mhp insanlarla dalgamı geçiyorsunuz bizin derdimiz bize yeter akp af yok diyor yazıktır bize verdiğiniz sözü tutup affı çıkartmalısınız amaç tbmm sine sunmak değil affı çıkartmak şimdide dersinizki biz sunduk kabul edilmedi vekil sayımız az akp nin arkasında her konuya destek veren mhp af konusundada destek almalı perişanız
    Cevapla
  • imam 5 yıl önce Şikayet Et
    28 şubatın mağdurları halen hapiste. şimdi kimlere şefaat edesin geldi de afdan söz eder oldun? Hapiste mağdur da çok gaddar da çok. onları nasıl seçeceksiniz? yoksa hem mağdurlarla beraber gaddarları da mı salıvereceksiniz? fetöcü diye tutulanların çoğu mağdur. işten atılarak mağdur edilenler de var.
    Cevapla
  • Mahkum eşi 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah kimseyi oraya düşürmesin büyük konuşmayın öyle bisey başınıza gelir Bizim gbi hayatınız alt üst olur daha 9 aya kadar o kadar mutluyduk i bir günde cehennemi yaşadım carsesizim ortadayım ve esim başka şehirde cezaevinde yine diyorum rabim düşmanımın başına vermesin. Kim ister o dört duvarda kalmayı allah aşkına vicdan merhamet edin sü afi çıkarın bayramda bizimse yüzümüz gülsün.
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Sn.Bahçeli haklıdır.Çoğu hapiste olan 4.500 FETÖ üyesi hakim ve savcının verdiği hukuka aykırı cezalarla yüz binlerce insan mağdur edildi,hapse atıldı.Hiç kimse seslerini duymadı.Bu mağduriyetlerin giderilebilmesi için SINIRLARI ÇİZİLMİŞ BİR AF, huzur ve adaletin yeniden sağlanması için şarttır.
    Cevapla
  • abdi 5 yıl önce Şikayet Et
    sokaklar azcık HUZURLU bırakın af ı yav. ALLAH AF ETSİN SİZİ Huzurumuza kast etmeyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi