Adnan Oktar'ın tutuklanan yakın koruması Cüneyt Özyaşar kimdir?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyon sonrasında gözaltına alınan Adnan Oktar'ın yakın koruması Cüneyt Özyaşar kimdir? Düzenlenen operasyonun hemen ardından firar eden Adnan Oktar'ın müritlerinden Cüneyt Özyaşar aslen nereli, kaç yaşında? Yakalanmak üzere her yerde aranan Cüneyt Özyaşar'ın hayatı!

Adnan Oktar'ın tutuklanan yakın koruması Cüneyt Özyaşar kimdir?
Adnan Oktar'ın tutuklanan yakın koruması Cüneyt Özyaşar kimdir?
GİRİŞ 07.08.2018 09:45 GÜNCELLEME 07.08.2018 09:45

Suç Örgütü Üyesi Adnan Oktar, 11 Temmuz 2018 tarihinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce başlatılan büyük operasyonun akabinde göz altına alındı. İstanbul merkezli beş ayrı ilde eş zamanlı gerçekleştirilen, Adnan Oktar'la birlikte 235 şahsın da gözaltına alındığı operasyonun hemen ardından Adnan Oktar'ın yakın koruması olan Cüneyt Özyaşar'ın da firar ettiğinin bilgisine ulaşıldı. Polis ekipleri tarafından yakalanmak üzere her yerde didik didik aranan Adnan Oktar'ın müritlerinden Cüneyt Özyaşar kimdir? Gündemin merkezine yerleşerek kamuoyu tarafından ağırlıklı olarak sorgulanan isimler arasında yer alan ve yakalanıp yakalanmadığı hususu şu an için kesinlik kazanmayan Cüneyt Özyaşar aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Çocuk istismarı suçundan yargılanan Adnan Oktar'dan şaşırtan ifade...

 

CÜNEYT ÖZYAŞAR KİMDİR? DETAYLI HAYATI...

11 Temmuz 2018 Çarşamba günü sabah saatlerinde, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce; Suç Örgütü Lideri Adnan başta olmak üzere, 129'u erkek 106'sı ise kadın toplamda 235 kişi gözaltına alındı. İstanbul'da 22 ilçede toplam 115 adreste, Muğla ilinde 1 adreste, Antalya ilinde 1 adreste ve Ankara ilinde 2 ilçede toplam 3 adreste olmak üzere 120 adrese eş zamanlı dev bir operasyon düzenlenmesinin hemen ardından örgüt üyelerinden Cüneyt Özyaşar’da firar etti.

Adnan Oktar'ın kediciği Tülay Kumaşçı yakalandı! Tülay Kumaşçı kimdir?

Adnan Oktar'ın müritlerinden Cüneyt Özyaşar hakkında detaylı bir bilgi olmamakla birlikte, A9 kanalında ekrana gelen ve kamuoyunun ''sakıncalı ve ahlak dışı'' yayınlarda bulunduğu gerekçesiyle şikayet ve tepki toplayan ''Adnan Oktar ile Sohbetler'' isimli programda Adnan Oktar'ın yanında gözlükleri ve pala bıyığı ile boy göstermişti. 20 yılı aşkın bir zamandır Suç Örgütü Lideri Adnan Oktar'ın yanından ayrılmadığı ve yakın koruması olduğu tespit edilen Cüneyt Özyaşar, firari pozisyonda bulunmasının ardından yakalanıp yakalanmadığı hususu netliğe kavuştu. Birbirinden ağır suçlamalarla gözaltına alınan Adnan Oktar ve diğer örgüt üyelerinin sorgusu devam ederken, Cüneyt Özyaşar ise polis ekipleri tarafından yakalandığının bilgisine ulaşıldı.

CÜNEYT ÖZYAŞAR