Gezgin dilencinin her yerinden para fışkırdı

Konya'da üzerinde 9 farklı şehir bileti çıkan dilencinin üzerinden çıkan bozuk paralar zabıtaları şaşkına çevirdi.

GİRİŞ 26.07.2018 16:58 GÜNCELLEME 26.07.2018 17:14
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Meram İlçe Belediyesi Zabıta Müdürülüğü ekipleri, tren garı çevresinde bir şahsın dilendiği ihbarı üzerine harekete geçti. İhbarı değerlendiren zabıta ekipleri, 31 yaşındaki H.M.’yi yakalayarak karakola götürdü. Dilenci şahsın üzerinde yapılan arama sonucunda çok sayıda poşetler içerisinde bozuk para ele geçirildi.

Her tarafından bozuk para çıkaran şahsı, zabıtalar şaşkınlıkla takip etti. Üzerinde 9 farklı şehre ait bilet bulunan dilencinin, şehir şehir dolaşarak dilendiği ve yakın zamanda Eskişehir ile Ankara için aldığı bilet çıktığı öğrenildi. H.M.'nin üzerinden çıkan bin 291 lira bozuk paraya encümen kararıyla el konularak kamuya geçirildiği belirtildi.

 

 

YORUMLAR 11
  • aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    yakalayin atin iceri boylece dilenci uc kahitcilar piyasada temizlenir temiz birturkiye olur yabanci turisler gormesin yeni turkiye var fakir fikaraya devletimiz bakiyor dilence uc kahitcilari supurun toplayin o kadar
    Cevapla
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen bu halkı sömüren kenelere para vermeyin.ihtiyacı olmadığı halde insanların iyi niyetini istismar eden, dilenciliği meslek haline getiren,çocukları dilendiren şebekelere ve kenelere lanet olsun...
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    devletimiz sayesinde bu zamanda kimsenin pek dilenmeyede ihtiyacı yoktur--özürlü vatandaşlara asgari ücrete yakın aylık bağlanmakta,çoğuda devlet kapısında işe yerleştirilmektedir. yaşlı aylığı vardır,işsizlik maaşı vardır,evde muhtaç yakınını bakana maaş verilmektedir. fakirlik kağıdı çıkarana ücretsiz tedavi vardır,kendini bakamıyacak durumda olanlar için darlüceza ve huzur evi imkanı vardır. yani kimsenin devletimiz sayesinde dilenmeye ihtiyacı pek yoktur.
    Cevapla
  • Abou 5 yıl önce Şikayet Et
    Bi keresinde bir dilenci açım ekmek parası dedi 1 lira verdim yemin ederim bu ne dedi parayı beğenmedi :)
    Cevapla
  • slm 5 yıl önce Şikayet Et
    atmadiysan bisey bilmiyorum :))
    Cevapla
  • Polat 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacak haftalığının vergisi olsun hep alınmıyor ya...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim