Şehitlerin isim ve memleketleri belli oldu!

Bu sabah Batman'da terör örgütünün kurduğu hain tuzak sonrası şehit düşen askerlerimizin isimleri ve memleketleri belli oldu. Şehitlerin ailelerine acı haber verildi.

GİRİŞ 04.10.2018 12:11 GÜNCELLEME 04.10.2018 21:12
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Hasankeyf ilçesine bağlı Altınoluk ve Çelikköy köyleri arasında, Umutlu köyü yol ayrımında, devam eden yol yapım çalışmasının emniyetinin alınması amacıyla görevlendirilen askerleri taşıyan zırhlı araca, bugün saat 06.00 sıralarında saldırı düzenlendi. PKK'lı teröristler, yola tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı, zırhlı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirdi. Patlada, 1'i astsubay, 7'si uzman çavuş, 8 asker şehit oldu, 1 asker de ağır yaralandı.

MEMLEKETLERİ VE İSİMLERİ BELLİ OLDU

Şehitlerin İzmir, Isparta, Eskişehir, Ankara, Amasya, Samsun, Balıkesir nüfuslarına kayıtlı oldukları öğrenildi. Acı haberi ailelerine verilen şehitlerin isimleri kamuoyu ile paylaşılıyor.

Şehitlerimizin isimleri ve memleketleri belli oldu;

Astsubay Ömer Yiğit Ulus (İzmir)

Uzman Çavuş Süleyman Aydın (Amasya)

Uzman Çavuş Özgürcan İnce (Ankara)

Uzman Çavuş Okan Dinçer (Balıkesir)

Uzman Çavuş Neşet Gök (Eskişehir)

Uzman Çavuş Uğur Göksu (Samsun)

Uzman Çavuş Ali Hekim (Antalya)

Uzman Çavuş Yahya Şen


ACI HABER AİLELERE ULAŞTI

Şehit Uzman Çavuş Ali Ekim'in Antalya'da ailesinin yaşadığı eve taziye çadırı kuruldu. 
Ali Hekim Gercüş’te, PKK’lı teröristlerce önceden yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu meydana gelen patlamada şehit oldu. Uzm.Çvş. Ali Hekim'in şehadet haberi Antalya'nın Aksu ilçesinde yaşayan babası Hasan Hekim ile annesi Ayşe Hekim'e ulaştırıldı.



Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu İlçe Jandarma Komutanı Salih Demirtaş ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin şehit evine gelerek taziye ziyaretinde bulundu. 2 yıllık uzman çavuş olan Ali Hekim'in 1 ay önce Ayşe Hekim ile hayatını birleştirdiği ve bir kardeşinin bulunduğu öğrenildi. Eşi Ayşe Hekim'in Ali Hekim ile birlikte Batman'da yaşadığı bildirildi.  Ali Hekim'in cenazesinin memleketi Isparta'da toprağa verileceği öğrenildi. 



Şehit Uzman Çavuş Neşet Gök'ünacı haberi, şehidin Emek Mahallesi Şölen Sokak'ta oturan baba evine ulaştı. Bekar olduğu öğrenilen 25 yaşındaki şehit Neşet Gök'ün evine Türk bayrağı asıldı. Şehidin babası Turan Gök'ün belediye işçisi, annesi Nurcan Gök'ün ev hanımı olduğu öğrenilirken, 19 yaşında Burak isminde ve 7 yaşında Batuhan isminde iki erkek kardeşinin olduğu belirtildi. Şehidin en küçük kardeşi 7 yaşındaki Batuhan Gök'ün ağabeyinin gitmesine razı olmadığı ve şehit olacağını önceden söylediği iddia edildi. Öte yandan aile için evin önünde sağlık ekipleri hazır bekletildi. 





SON PAYLAŞIMI DUYGULANDIRDI

Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu’nun acı haberi memleketi Samsun’un Ladik ilçesinde bulunan baba ocağına ulaştı. Haberi alan acılı aile gözyaşlarını tutamadı. Şehidin baba ocağı Türk bayraklarıyla donatıldı. Öte yandan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Göksu’nun 2 hafta önce sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ise görenleri duygulandırdı. Göksu nişanlısıyla birlikte olduğu fotoğrafı paylaşarak üzerine ise şu yazıyı yazdı: "Yanında olamasam da kalbim hep seninle sevdiğim. Beraber mutlu yıllara. Nişanımızın 1. yıl dönümü kutlu olsun.”

 

 

YORUMLAR 47
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    allah mekaniniz cennet olsun başmiz sağolusun
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    vatanımın evlatlarıy gurur duyuyorum
    Cevapla
  • veysel 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin tum şehitlerimize mekanı cennet olsun inşallah amin
    Cevapla
  • SIFIR3 5 yıl önce Şikayet Et
    Tüm şehitlerimizin makamları cennet olsun,Allah rahmetiyle muamele eylesin,yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim.
    Cevapla
  • Serial 5 yıl önce Şikayet Et
    Sehirlerimize ALLAH tan rahmet ailelerine ise sabirlar diliyorum. Nurlar icinde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da
Karagümrük - Fenerbahçe maçının Portekizli VAR'ı tam not aldı!