MHP'den İP'ye sert tepki!

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "İP denen kripto yapının temsilcileri, TBMM çatısı altında bölücü başına 'sayın' diyen HDP'lilerle sözde kavga ediyor, sütre gerisinde seçim ittifakı çalışmaları yapıyor." iddiasında bulundu.

MHP'den İP'ye sert tepki!
MHP'den İP'ye sert tepki!
GİRİŞ 30.11.2018 12:22 GÜNCELLEME 30.11.2018 12:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamada, MHP'nin, ülkenin geleceğini kendi siyasi ikbal hırslarına alet etmek isteyenlerin gündelik heveslerine alet olmasının söz konusu olmadığını bildirdi.

 

 

İstismarı siyaset tarzı olarak benimseyen İYİ Parti'nin, "toplumu ilgilendiren ve MHP'nin seçim beyannamesine alıp TBMM'de takipçisi olduğu ve kanun teklifine dönüştürüp Meclis'e sunduğu" konuları, Meclis gündemine taşıdığını ve sonra "Bakın MHP, bize destek olmadı." dediğini belirten Büyükataman, şöyle devam etti:

"İP denen kripto yapının temsilcileri, TBMM çatısı altında bölücü başına 'sayın' diyen HDP'lilerle sözde kavga ediyor, sütre gerisinde seçim ittifakı çalışmaları yapıyor. O tartışmayı yapan kişi daha önce PKK'lı bir öğrenciyi ziyarete gitmedi mi  İP'nin başındaki zat, HDP'nin cezaevindeki liderine özgürlük istemedi mi  'HDP Kürtlerin temsilcisi' diyen ve 'HDP barajı aşıyor aşıyor' diye canlı yayında beşlik simit gibi sırıtan bunlar değil miydi  Öbür taraftan 'İP'nin başı 2. tura kalırsa oyumuz ona' açıklaması yapan HDP değil miydi  

 

 

Partisinin mitinginde 'Keşke terörle nasıl mücadele edeceğinizi anlatsaydınız' diyen şehit yakınını dövdüren bu İP değil miydi Türk milletinin aklıyla alay mı ediyorlar " 

MHP'nin siyasetinin yegane öznesinin Türk milleti olduğunu vurgulayan Büyükataman, "HDP ve FETÖ muhibi İP bunu çok iyi bilmektedir. MHP'nin saldırılara uğraması, sürekli olarak hedef yapılması boşuna değildir çünkü MHP hasımlığı bunların varlık sebebidir. Nezdimizde en ufak bir değeri olmayan bu yapının sözcüleri MHP ile yatıp kalkmaktadır. Her gün dillerinde ve gündemlerinde MHP ve MHP düşmanlığı vardır çünkü MHP demek, Türk milleti demektir." değerlendirmesinde bulundu. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Alanıma girme demek istiyor.İki kurdun alan kavgası yani.
    Cevapla
  • hemşo 5 yıl önce Şikayet Et
    doğru mu? çok çok doğru. utanmıyor ip liler milliyetçiyiz demeye. yuh olsun...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri