İstanbul’da dev 'Filistin' buluşması

İsrail’in Filistin’e yönelik zulmünün devam ettiği şu günlerde 13 STK bir araya gelerek ‘Filistin’e Sahip Çık’ sloganıyla ‘Hayır Çorbası’ programında buluşacak.

İstanbul’da dev 'Filistin' buluşması
İstanbul’da dev 'Filistin' buluşması
GİRİŞ 18.12.2018 22:32 GÜNCELLEME 18.12.2018 22:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İsrail’in Filistin’e yönelik zulmünü kınamak için ‘Filistin’e Sahip Çık’ sloganıyla başlatılan ‘Hayır Çorbası’ organizesi için 13 Sivil Toplum Kuruluşu (STK) bir araya geldi. 20 Aralık Perşembe günü Çırpıcı Sosyal Tesisleri’nde saat 12:00’da Kızılay ile organize edilen, Filistinliler yararına bir gün düzenleniyor.

 

 

Kızılay’la birlikte yürütülen programa, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın eşi Hatice Yerlikaya ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü katılacak.

STK’LAR FİLİSTİN İÇİN TOPLANDI

 

 

İşte ‘Hayır Çorbası’nda bir araya gelen STK’lar: BAKAP (Başakşehir Gençlik ve Kadın Platformu), ACİLDER (Acil Yardım Gönüllüleri Derneği), BAŞEDER (Başakşehir Engelliler Derneği), Başakşehir Erdemli Nesiller Eğitim ve Kültür Derneği, Beyazgül Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, EZCADER (Ezcacılar Dostluk, Dayanışma ve Kalkındırma Derneği), HAKADER (Uluslararası Hakların Korunması ve Eğitim Derneği), İnsan ve Medeniyet Hareketi, KASAV (Kadın Sağlıkçılar Eğitim ve Dayanışma Vakfı), Mutlu Yuva Derneği, NEYAD (Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği), ÖNCE İNSAN (Uluslararası Kadın ve Çocuk Dayanışma Derneği), Türk Gençlik Vakfı, UKTEDER (Uluslararası Gençleri Topluma Kazandırma ve Eğitim Derneği)

Bilindiği gibi 1947’den günümüze Filistin’i parsel parsel işgal eden İsrail, son zamanlarda Müslümanlara yönelik ağır zulmüyle Türkiye’den ve Filistin’in yanında olan milyonlarca insandan büyük tepki alıyor. Filistin topraklarını her geçen gün işgal eden Yahudi yerleşim yerlerinin her geçen gün arttığı görülüyor.

YORUMLAR 7
  • broo 5 yıl önce Şikayet Et
    nende buraya asker çıkarmıyoruz merak ediyorum
    Cevapla
  • serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal osun STK lara
    Cevapla
  • ihsan 5 yıl önce Şikayet Et
    suud bae ve sisiye kapak olsun
    Cevapla
  • insan 5 yıl önce Şikayet Et
    aynı hassasıyeti ümmetten olan doğu türkistanlılar için de bekiyoruz...
    Cevapla
  • Uğur 5 yıl önce Şikayet Et
    Filistin kanayan yaramız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı